SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror Tyrkia bryter bortebarrieren

De tyrkiske spillerne feirer 2-0-triumfen mot Frankrike. Vi tror de kan få mer å juble for tirsdag. (AP Photo)

De tyrkiske spillerne feirer 2-0-triumfen mot Frankrike. Vi tror de kan få mer å juble for tirsdag. (AP Photo) Foto:

Av

Tyrkia slo Frankrike lørdag. Vi tror de også kan bryte den dårlige trenden på Island.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips EM-kvalik 1: Kan Skottland spille jevnt med Belgia?

Oddstips EM-kvalik 2: Bare seier er godt nok for Wales

Oddstips EM-kvalik 3: Vi tror Tyrkia bryter bortebarrieren

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Supertrekning: Norsk Tipping trekker 24 millionpremier

V65-Momarken: Vi bankerspiller en hest som aldri har startet

V64 Solvalla: Kihlström har V64-bankeren på Solvalla

V4-lunsj: Topp V4-omgang til lunsj

Det er EM-kvalifiseringskampene som dominerer tirsdagens langoddsprogram. Det ska spilles 13 kamper i EM-kvaliken tirsdag kveld, hvor blant andre fotballstormakter som Frankrike, Belgia og Tyskland er i aksjon. I tillegg ruller VM i fotball for kvinner videre i Frankrike med tre kamper fra gruppespillet. Ellers er det semifinaler i U20-VM.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Island – Tyrkia 2,75 – 2,90 – 2,35 B (spillestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

EM-kvalifisering, gruppe H. Island måtte slå tilbake etter 0-4-tapet mot Frankrike, og det var akkurat det de gjorde da de vant 1–0 hjemme mot Albania.

Erik Hamrén så laget sitt ta tre viktige poeng mot Albania, men han er neppe fornøyd med prestasjonen på banen. Selv om islendingene spilte hjemme på Laugardalsvöllur klarte de ikke å styre kampen, og de slet også i det offensive spillet. De var faktisk litt heldige som tok alle tre poengene i denne kampen.

Det er kun to lag som går videre fra gruppe H, og etter at Tyrkia slo Frankrike 2–0 lørdag er denne kampen enda viktigere å vinne for islendingene om de skal henge med i kampen om en EM-plass.

Etter at islendingene slo Andorra, har de nå gått to kamper på rad uten å skape særlig mye.

Tyrkia har i motsetning til islendingene vært i kjempeform det siste halve året. De er ubeseiret i seks kamper på rad, og de har vunnet de fem siste. Riktignok har de fire siste seirene kommet på hjemmebane, men de har kun sluppet inn ett mål på de seks siste kampene. Og de har ikke sluppet inn et eneste mål i kvaliken så langt.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Tyrkerne har tatt kommandoen i gruppe H. De slo Albania (2–0) i den første kvalikkampen, deretter vant de 4–0 mot Moldova. På lørdag sørget Kaan Ayhan og Cengiz Ünder for en sjokkseier til Tyrkia mot Frankrike. Den regjerende verdensmesteren manglet Ngolo Kanté og Bayern München-klare Lucas Hernández med skade. Men stilte ellers tilnærmet toppet, inkludert navn som Paul Pogba, Kylian Mbappé og Antoine Griezmann. Det hjalp ikke.

Tyrkia imponerte stort i kampen mot franskmennene. De hindret Frankrike i å skape noe offensivt. Paul Pogba & Co. hadde kun tre skudd i kampen.

Island har ikke tapt på hjemmebane mot Tyrkia på de tre siste kampene. De har to seire og én uavgjort. Tyrkerne har faktisk ikke klart å score på Island i de tre kampene. Det er interessant å se at alle de tre kampene er spilt på høsten på Island. Da kan det være ganske grisete vær på Island. Denne gangen spilles kampen i juni, og det er ventet tolv grader og sol. Det er nok tyrkerne glad for, tipper jeg. Jeg tror et tyrkisk lag som viser fremgang kan vinne denne kampen, og endelig vinne en kamp på sagaøyen. 2,35 i odds på Tyrkia er ok. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!