SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Watford er Premier Leagues dårligste Boxing Day-lag

Watford og Etienne Capoue (midten) jubler etter seieren mot Bournemouth i august, men nå er oppturen over for London-klubben.

Watford og Etienne Capoue (midten) jubler etter seieren mot Bournemouth i august, men nå er oppturen over for London-klubben. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Watford er uten seier i de seks siste kampene, hvorav fem er tapt.

DEL

OddstipsFotball og jul hører sammen i England. I Storbritannia er det tradisjon for full runde fotball i romjulen. 2. juledag, eller Boxing Day som engelskmennene kaller dagen, er fotballens festdag. Da er det er full runde i Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, og det er mange interessante spillobjekter.

Boxing Day-råtipset: Glitrende odds på Everton-seier

Boxing day-kupongen: Storklubbene innfrir på 2. juledag

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Watford – Leicester City B

Engelsk, Premier League. Watford hadde en fantastisk start på sesongen, men nå er London-klubben i fritt fall på tabellen.

De står foreløpig uten seier i desember, og The Hornets har tapt fem av de seks siste kampene. Watford er desperate etter en seier på Boxing Day for å få et løft før det tette kampprogrammet i januar.

Forrige lørdag tapte de 0–1 mot nyopprykkede Brighton. Det var lagets fjerde tap på rad, og de er nå uten seier i de seks siste kampene i Premier League.

Watford har kun vunnet to av de siste elleve kampene. De ligger på tiendeplass med 22 poeng, og det er nå kun seks poeng ned til Bournemouth som er under nedrykksstreken.

Skader og suspensjoner må ta deler av skylden for Watford-nedturen, men det er ikke hele forklaringen. Marco Silvas menn har også levert elendig prestasjoner i flere kamper.

Og det er ikke bare på bortebane det har gått trott.

De er et av de svakeste hjemmelagene i Premier League denne sesongen. På Vicarage Road har de to seire, tre uavgjorte og fire tap, og de har sluppet inn hele 20 mål. Ingen lag i Premier League har sluppet inn flere mål enn dem.

Sjekk Boxing Day-tippekupongen:

Leicester på sin side kom fryktelig skjevt ut denne sesongen, og de hadde kun én seier på de første åtte kampene. Det kostet Craig Shakespeare jobben. De har imidlertid fått en opptur etter at Claude Puel tok over.

På ti kamper med Puel som manager har Leicester kun tapt to kamper. Nå har laget klatret opp til åttendeplass på tabellen, og jakter en plass i Europa neste sesong.

The Foxes viser herlig form på bortebane, hvor de ikke har tapt en eneste kamp siden 0-2-tapet mot Manchester United 26. august.

Det er flere grunner til å sette pengene på Leicester:

  • Watford har ikke klart å holde nullen i noen av de siste 16 kampene mot Leicester.
  • Leicester City har vunnet fire av de siste seks Premier League-kampene mot Watford, men kun en av seirene er kommet på bortebane. Det var i mars 2016. Da vant The Foxes 1–0.
  • Blant lagene som spiller i Premier League denne sesongen er Watford laget som har spilt flest kamper på Boxing Day uten å vinne. De står med to uavgjorte og to tap på de fire siste kampen på 2. juledag.

Watfor har en skadelisten som er lang som et vondt år. Kiko Femenía, Younès Kaboul, Isaac Success, Nathaniel Chalobah, Craig Cathcart og Tommie Hoban er alle ute med skader. Miguel Britos og Will Hughes er tvilsomme. I tillegg er Troy Deeney suspendert mot Leicester.

Leicester mangler fortsatt Robert Huth og Matthew James, mens Danny Simpson er usikker. Daniel Amartey er suspendert etter at han fikk rødt kort i kampen mot Manchester United.

Jeg stoler på at Leicester vinner. Jamie Vardy har begynt å score igjen, og han kan være forskjellen på lagene i denne kampen. Også Riyad Mahrez har funnet formen nå, og han har scoret i begge sine Premier League-kamper på Vicarage Road. 2,65 i odds på The Foxes er bra, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips tirsdag 2. juledag:

Watford – Leicester City 2,35 – 3,20 – 2,65 B

Total odds: 2,65