SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rødt mot blått på Wembley

Det blir et FA-cupdrama på Wembley, spår vi.

Det blir et FA-cupdrama på Wembley, spår vi. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Det ligger an til å bli et fotballdrama i FA-cupen. Se vårt oddstips!

DEL

For en herlig fotballørdag. Vi satser pengene på følgende kamper.

31. Liverpool-Everton 2,30 3,05 2,90

Semifinale i FA-cupen . 90 000 scousere på på Wembley - du får ikke mer kok enn de! Liverpool-rivalene kniver også i serien, og Everton ligger faktisk foran Liverpool på tabellen. Uvant mye drama i Liverpool-leiren denne uken. Sportsdirektør Damien Comolli måtte ta ansvar for en rekke bomkjøp og fikk sparken.

Manager og levende legende Kenny Dalglish sitter fortsatt, men har kniven på strupen. Den katastrofale serieinnsatsen må reddes inn i cupen, og de røde er godt på vei ved at de allerede har vunnet ligacupen i år. Blir det derimot tap her, og Everton havner foran Anfield-klubben på tabellen, henger King Kennys jobb i en tynn tråd.

Vi tror dette blir et skikkelig drama, og vi føler oss rimelig sikker på at det kan gå både til ekstraomganger og straffekonkurranse - som da Liverpool slo Cardiff i Ligacup-finalen. Vi setter pengene på en U etter 90 minutter til 3,05 i odds.

52. Swansea-Blackburn 1,90 3,10 3,35

Begge lag med fire tap på rad! Blackburn er nede i sumpa og har tre poeng opp til sikker plass.

Mens nedrykksrivalene har startet poengfangsten har det stokket seg helt for Steve Keans menn. Tapte på overtid mot Liverpool i midtuken etter å ha spilt vel én time med én mann mer.

Andy Carrolls scoring kan ha vært det som drepte livsgnisten til The Rovers. Swansea har hatt en fantastisk sesong, og laget som nesten matcher Barcelona i hva ballbesittelse angår, har sikret seg en sikker plass midt på tabellen.

Særlig hjemme i Wales har de vært gode. I likhet med sin motstander er de inne i en dårlig stim, men vi tror det snur. Swansea er rett og slett et mye bedre fotballag enn Steve Kean og co, og derfor vinner de her.

Vi går for følgende dobbel:

31. Liverpool-Everton 2,30 3,05 2,90

52. Swansea-Blackburn 1,90 3,10 3,35

Total odds: 5,795

Spill på tipset her!