SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Siste sjanse for Pompey

Portsmouth har en siste sjanse til å holde liv i håpet om klare seg i Championship. Vi tror supporterne får grunn til jubel i kveld.

Portsmouth har en siste sjanse til å holde liv i håpet om klare seg i Championship. Vi tror supporterne får grunn til jubel i kveld. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Det drar seg til i England. Da vinner bunnlagene.

DEL

15. Portsmouth - Crystal Palace 1,85 3,00 3,30 H

Portsmouth har hatt en marerittsesong. Det hjalp ikke å leie ut Erik Huseklepp, de ble satt under administrasjon og trukket ti poeng. Dermed havnet de under streken, der det lenge så helt håpløst ut.

Det skal fortsatt mye til å redde plassen, men 4-3-seieren over Doncaster i helgen tente et lite håp. Den kampen var høydramatisk, Pompey snudde 2-3 til 4-3 med to mål på overtid!

Det vil garantert ha gitt sørkystlaget en voldsom «boost», og altså et lite håp om å redde kontrakten.

Det er fortsatt syv poeng opp til trygg grunn, og skal håpet leve, MÅ denne kampen vinnes. Og det er ikke umulig, for Palace har for lengst tatt ferie.

Bortelaget har kun vunnet en av sine ti siste kamper, og har i løpet av de siste månedene falt fra playoff til nedre halvdel. Fire av de seks siste er tapt, de to andre endte uavgjort. Det er selvsagt ikke sikkert, me vi tror fort de blir nedkjempet av et desperat hjemmelag her.

39. Reading - Nottingham Forest (0-1) 2,20 3,45 2,30 H

Reading er i helt ellevill form, det har de vært lenge.

14 av de 16 siste kampene er vunnet, og de er nå tre poeng foran Southampton på tabelltoppen. De fem siste er vunnet, fire av dem med to mål eller mer.

De stopper ikke nå.

Nottingham Forest er i brukbar form. Etter å ha slitt fælt i en lang periode før og etter jul, har de nå kommet seg opp på trygg grunn etter 3-3-1 på de syv siste kampene. Men Forest er fortsatt ikke i nærheten av det folk forventet av dem før sesongen, og vi tror de ryker med et par mål mot serieleder Reading.

Dagens dobbel:

15. Portsmouth - Crystal Palace 1,85 3,00 3,30 H

39. Reading - Nottingham Forest (0-1) 2,20 3,45 2,30 H

Odds: 4,07

Klikk her for å spille på dette tipset! Innsatsen styrer du selv.