SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Skål for Normark!

Ivar Morten er en av norsk fotballs kuleste menn, og fortjener å bli spilt på i dag. Hans Mjølner topper dessuten tabellen...

Ivar Morten er en av norsk fotballs kuleste menn, og fortjener å bli spilt på i dag. Hans Mjølner topper dessuten tabellen... Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

I dag slår vi et slag for en fet fyr, Ivar Morten Normark.

DEL

7. FK Mjølner - Moss 1,80 3,95 2,70 H

Mjølner har hatt en kanonstart i 2. divisjon avd. 4, og topper tabellen. Fire seire, en U og et tap er fasiten for det gamle toppserielaget. Vel har de tre siste gitt 1-1-1 og altså «bare» 4 poeng, men de har likevel en tre poengs luke ned til Lørenskog på 2. plass.

Dessuten har Narvik-laget Ivar Morten Normark som trener. Og det trekker kraftig opp. For det første har mannen vært innom Brann, men aller viktigst er det at han i sin tid som Aafk-trener (tok dem opp i eliten) ikke bare fornærmet Berit Riise på det groveste, men han hadde også eget øl-kjøleskap på trenerkontoret.

Skulle Narviks store sønn Rune Skarsfjord en gang forsvinne fra Stadion, er vi klar for Normark fra samme by. En mann etter vårt hjerte!

Moss? 1-2-3 så langt, og såvidt over streken. Triste greier for serievinneren fra 1987. Et lag vi egentlig liker, men det er vel ingen grunn til at de skal vinne her, selv om de har større potensial enn de har vist så langt.

21. Sandvikens IF - Sirius 2,70 3,10 1,80 B

Vi har rotet oss inn i Sverige, faktisk svensk 1. divisjon avd. Norra. På et ikke altfor fett oddsprogram (det meste av internasjonal ball er ferdig, vi venter på EM), er dette blant de beste objektene. Ikke at vi vet allverdens mye om svensk 1. div. avd. Norra, men her snakker vi om et ubeseiret bortelag mot et hjemmaleg som ikke er i form.

En avgjort etterfulgt av to tap har sendt Sandvikens godt ned på nedre halvdel.

Sirius er et topplag etter tre seirer og tre uavgjorte. De ligger på 3. plass, og vi anser at 1,80 her er spillbart og vel så det.

Dagens dobbel:

7. FK Mjølner - Moss 1,80 3,95 2,70 H

21. Sandvikens IF - Sirius 2,70 3,10 1,80 B

Odds: 3,24

Spill på tipset her! Innsatsen styrer du selv.