SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Skjelvende hjemmefort

En tydelig skuffet  Alexander Toft Søderlund (sittende) takker Sogndals Gustav Valsvik for kampen 20. juli. I bakgrunnen (th) også en skuffet Haugesund-spiller, Maic Sema.

En tydelig skuffet Alexander Toft Søderlund (sittende) takker Sogndals Gustav Valsvik for kampen 20. juli. I bakgrunnen (th) også en skuffet Haugesund-spiller, Maic Sema. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror Vålerenga tar minst ett poeng mot FK Haugesund.

DEL

Mye OL, men også fotball fra flere europeiske ligaer og fra ulike norske divisjoner. Vi har valgt en kamp fra kvinnenes OL-fotball og kveldens oppgjør i den norske eliteserien for menn.

6. Sverige - Frankrike

Dette er kvartfinale i kvinnenes fotballkonkurranse i OL. Sverige vant sin pulje i gruppespillet, mens Frankrike ble nr. 2 i sin gruppe.

Selv om Sverige vant sin gruppe, var de på ingen måte overbevisende i gruppepillet. 4-1-seieren mot Sør-Afrika var oppskriftsmessig, 0-0 mot Japan var ikke så verst, mens 2-2 mot Canada fort kunne endt i tap.

Sverige sliter med sykdom i troppen før dagens kvartfinale. Mye tyder på at midtbanespilleren Johanna Almgren ikke blir klar til dette oppgjøret.

Frankrike bet fint fra seg mot USA i sin første kamp, men gikk på et 2-4-tap. Ellers ble det seirer både mkot Nord-Korea (5-0) og Colombia (1-0).

Disse lagene møttes i bronsefinalen i VM i fjor. Da var Sverige det beste laget.

I år har vi mer tro på det franske laget, som vi synes har virket klart bedre i denne turneringen. Odds på fransk seier, som er satt opp som bortelag i denne kampen, er 2,00.

17. Haugesund - Vålerenga (0-1)

Disse lagene har begge 25 poeng i den norske eliteserien, men Haugesund er på 5. plass mens VIF er på 6. fordi førstnevnte har bedre målforskjell.

Haugesund er inne i en tung periode. Tre av de fire siste kampene er endt med tap. Sist ble det 2-3 borte mot Hønefoss, til tross for at rogalendingene ledet 2-1 frem til midtveis i 2. omgang.

Også hjemme har det gått tråere for et Haugesund, som tidligere har vært kjent for å være sterke på eget gress. Vi må tilbake til 4-2-seieren mot Aalesund 16. mai for å finne forrige hjemmeseier. Siden den gang er det blitt tre uavgjortkamper og ett tap på Haugesund stadion. Spesielt 0-0 mot Sogndal i sist hjemmekamp var skuffende.

David Myrestam er ny mann for FKH. Forsvarsspilleren er hentet fra GIF Sundsvall.

Vålerenga har hatt en variabel sesong spillemessig, men har hatt evnen til å plukke med seg poeng i kamper de ikke har dominert. 1-1 mot Brann mandag er nok et resultat østlendingene må si seg mest fornøyd med.

Med 4-1-3 på utebane, er det bare Rosenborg som har plukket flere poeng på fremmed gress. De tre siste bortekampene er vunnet, og vi må tilbake til 0-1-nederlaget mot Hønefoss for å finne forrge bortetap.

Håvard Nielsen og Markus Pedersen er borte, mens amerikaneren Chad Barrett er leid inn fra LA Galaxy som forsterkning i angrepet.

Vi sitter med en klar følelse av at FK Haugesund ikke er ute av uføret, selv om det ikke er gitt at Vålerenga vinner. Vi tror det enten blir borteseier eller uavgjort. I dette handikapspillet står borteseieren i 1,90.

Rekkepris: 100,-
Systemtype: Enkeltrekke
Spillstopp: fredag 2012.08.03 12:55:00
KampOdds
6 B Sverige - Frankrike 2,00
17 B Haugesund - Vålerenga (0-1) 1,90
Odds totalt 3,80