SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sogndal må jekke seg ned

Nikola Djurdjic  har vært veldig god for FK Haugesund i det siste. Senker han også Kenneth Udjus og Sogndal.

Nikola Djurdjic har vært veldig god for FK Haugesund i det siste. Senker han også Kenneth Udjus og Sogndal. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Sjekk søndagens oddstips.

DEL

Mye spennende på dagens program. Vi velger å sette inn støtet på hjemlige trakter.

46. Sogndal - Haugesund 2,45 3,00 2,45 B

Sogndal har hatt en eventyraktig start på sesongen. 4-0-seier borte mot Odd i premieren og 0-0 på Lekendal sist, får sindige saftbygdinger til å fly høyt.

Haugesund har også hatt en brukbar start på sesongen. Seier hjemme mot Molde og 3-3 borte mot Strømsgodset er resultater som lar seg høre. Tapte rikitg nok bort mot Vålerenga i premieren, men det var en kamp de verken hadde marginer eller dommeren på sin side. Kjørte til tider over Martin Andresens menn.

Sogndal er gjerrige og Kenneth Udjus har faktisk tilgode å slippe inn mål i årets sesong. Vi tror at formspiller Nikola Djurdjic ødelegger den statistikken.

Nå er Sogndal på hjemmebane og må omstille seg fullstendig fra den heroiske forsvarskampen mot Rosenborg på Lerkendal.

Vi tror Sogndal skal få slite i denne kampen og at araberne vinner til 2,45.

61. Notodden - Bryne 2,05 3,30 2,80 B

1. divisjon. To lag som har fått en vidt forskjellig åpning på sesongen. Notodden åpnet med 0-2 borte mot Ullensaker/Kisa. Kampen ble spilt i snøvær. Laget har en rekke tidligere eliteseriespillere blant andre Tarjei Dale, Nuno Marques, Jan Tore Amundsen og Paal Chritian Alsaker. Men de kan likevel få det veldig tøft i denne divisjonen om de ikke løfter seg til denne kampen.

Bryne åpnet med en sterk 3-1-seier hjemme mot Strømmen. De snudde 0-1 til 3-1, og dermed er jærbuene serieleder. Bryne var det beste bortelaget i fjor med 7-6-2, tross en ellers middelmådig sesong. Diogo Fernandes er ikke spilleklar, Aleksander Midtsian usikker med skade. 2,80 på Bryne synes å være et av dagens absolutt beste spill. Her tror jeg man må løpe til tippekiosken før Norsk Tipping senker oddsen. Denne kampen kan spilles som singel

Her er dagens dobbeltips:

46. Sogndal - Haugesund 2,45 3,00 2,45

61. Notodden - Bryne 2,05 3,30 2,80

Total odds: 6,86

Spill på tipset her!