SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Full runde på mandag

Roberto Firmino (t.h.) og Liverpool, her fra overkjørselen av Swansea 2. juledag, er elleville når de har dagen. Vi sier at det skjer igjen mot Burnley mandag!

Roberto Firmino (t.h.) og Liverpool, her fra overkjørselen av Swansea 2. juledag, er elleville når de har dagen. Vi sier at det skjer igjen mot Burnley mandag! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Spennende innspurt på juleprogrammet i England.

DEL

SøndagsbongenSelv tippetippere fortjener litt ferie, så dette tipset er laget før runden lørdag. Sjekk hva som skjedde der før du setter tegnene!

Uansett; jeg tar sjansen på at Liverpool har en av sine gode dager mandag, og tar seg av «oppkomlingene» fra Burnley.

Jeg banker også Stoke mot stakkars Newcastle, der det meste er på skakke.

I Championship er det som vanlig vanskelig. Jeg banker notorisk upålitelige Leeds og Derby, og vet at jeg kan bli straffet!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er mandag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Everton - Manchester United  U(B)

United er ute av form, og vil ikke få det lett her. Everton har stoppet litt opp igjen, men kommer garantert til å selge seg dyrt.

2. Burnley - Liverpool  B

Bare å bøye seg i hatten for Burnley og det Sean Dyche får ut av det «billige» mannskapet sitt. Men her tror jeg de blir overkjørt. Jeg vet jo selvsagt ikke, for Liverpools prestasjoner er like pålitelige som vestlandsk sommervær. Men jeg tar sjansen på at de har dagen her!

3. Leicester - Huddersfield  H(U)

Leicester er ikke lett å bli klok på. I en omgang eller en sjelden gang i en hel kamp ser de ut som det mesterlaget de var for to sesonger siden. Men så kan de tape for hvem som helst. Huddersfield fikk en fin inngang på juleprogrammet, jeg gir de en poengsjanse.

4. Stoke - Newcastle  H

Joe Allen har funnet storformen, og reddet jobben til Mark Hughes i Stoke. Midtbane-eleganten har to målgivende og en scoring i de to siste, som har gitt fire poeng. Jeg tror de fortsetter her, for Newcastle er en plaget gjeng, både på og utenfor banen.

5. Queens Park Rangers - Cardiff  U(HB)

QPR klorte til seg fem sårt tiltrengte poeng på de tre kampene uken før jul og på Boxing Day. Jeg ser ikke bort fra at de kan få til noe her også, for Cardiff har vist svakhetstegn nå, og tapte både lille julaften og 2. dag. Jeg smeller av den hele på Loftus Road!

6. Derby - Sheffield United  H

Derby kan bli skumle i opprykkskampen, de har rasket med seg masse poeng etter en svak inngang på sesongen. Gjestene fra knivbyen var lenge helt i toppen, og har nå igjen begynt å ta poeng etter en meget svak periode. Men borte mot Derby tror jeg de taper.

7. Leeds - Nottingham Forest  H

Leeds er som vanlig vanskelige å forstå seg på. Ser i perioder ut som en opprykkskandidat, før de plutselig faller sammen. Forest er minst like ustabile, men gikk inn i julen i dårlig form. Igjen; det spilles kamper lørdag, men i utgangspunktet gambler jeg på H her.

8. Preston - Middlesbrough  (H)U

Preston er gjerrige og gode hjemme, og er også i form. Spiller en del U, men går inn i nyttårshelgen uten tap siden 4. november. Boro vant både lille julaften og på Boxing Day, men mellom disse kampene ble Gary Monk erstattet av Tony Pulis. Merkelig timing!

9. Norwich - Millwall  H(U)

Norwich har en sesong langt under pari, men vant endelig på 2. juledag. Selv om det var mot bunnlaget Birmingham, var seieren umåtelig viktig, og tok «Kanarifuglene» vekk fra bunnstriden. Millwall har 0-6-6 borte, og vinner nok ikke her heller. Men kanskje U?

10. Bolton - Hull  B

Bolton klatret vekk fra bunnplassen da de slo Cardiff lille julaften, men kaver fortsatt i nedrykksgjørmen, og vil nok gjøre det resten av sesongen. Hull er ikke så langt over den samme gjørmen, men de skal ha kvaliteter – ikke minst offensivt – til å klatre.

11. Sunderland - Barnsley  H(U)

Sunderland skuffet seg selv med 0-3-tap for Sheffield United på Boxing Day, etter en bedre periode med fem poeng på tre kamper. Barnsley har vært i skrekkelig form en stund nå, tapte fem på rad, men så kom det et par uavgjorte før og etter julaften.

12. Aston Villa - Bristol City  U

Ajaj, vanskelig å spå denne i forkant! Det spørs litt om Adomah er tilbake for Villa, og det spørs om Bristol City blir satt på plass av Wolves lørdag. Sjekk gjerne de tingene, men Villa er et lag som i sine dårlige stunder gjerne kjeder egne fans med en U hjemme.