SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tar Sevilla sin første seier?

Sevilla og Fernando Llorente har ennå ikke vunnet denne sesongen, men vår tippeekspert tror de tar sin første seier for sesongen i kampen fredag kveld.

Sevilla og Fernando Llorente har ennå ikke vunnet denne sesongen, men vår tippeekspert tror de tar sin første seier for sesongen i kampen fredag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

BA har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

MidtukekupongenMidtukekupongen blir denne uken avviklet på fredag, men den gir oss som vanlig en rundtur i europeisk fotball. Strømsgodset tar i mot Haugesund i Drammen og blir kupongens eneste eliteseriekamp fra Norge.

Det er også kamper fra Allsvenskan, engelsk mesterskapsserie, tysk 1. Bundesliga, spansk La Liga, polsk Ekstraklasa, skotsk Premier League, belgisk Pro League og fransk Ligue 1 og Ligue 2.

Bonuspotten er oppe i hele 1,8 millioner kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner av midtukekupongen.

Innleveringsfrist er fredag klokken 1855!

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Strømsgodset – Haugesund HU

Eliteserien. Godset er ubeseiret i de siste åtte hjemmekampene, hvorav seks av dem er vunnet. De vil med seier klatre opp på fjerdeplass. Det burde gi god motivasjon. Haugesund vant det omvendte oppgjøret 4–0. De har vunnet to av de tre siste bortekampene sine, men det blir tøffere i Drammen enn mot Start og Viking.

2. Kalmar FF – IFK Norrköping B

Allsvenskan. Kalmar er ute av form. De har kun én seier på de siste fem seriekampene. Norrköping kjemper om seriegullet. De ligger to poeng bak IFK Göteborg, og de må vinne denne kampen for ikke å bli hektet av i gullkampen. De er Allsvenskans beste bortelag.

3. Reading FC – Ipswich Town UB

Mesterskapsserien. Reading ligger helt nede på 13.-plass på tabellen, men de har kun ett tap på de fem siste kampene. De står med 1-3-1 så langt. Ipswich har tatt mål av seg å være med i opprykkskampen. De ligger på tredjeplass og er ubeseiret på bortebane.

4. Borussia M'Gladbach – Hamburger SV H

Bundesliga. M'Gladbach har fått en elendig start på sesongen. De står med tre strake tap så langt og 2–8 i målforskjell. De skal spille i Mesterligaen, og det virker som det har forstyrret dem. Situasjonen minner litt om den som Dortmund havnet i sist sesong. De må etter hvert våkne om de ikke skal havne helt bakpå i 1. Bundesliga. Hamburger SV er ventet å kjempe i bunnen. De har én seier og to tap på de tre første kampene. Jeg tror de taper for tredje gang her.

5. Levante – Sevilla B

La Liga. Lillebror i Valencia, Levante, har kun tatt ett poeng på de to første kampene. Hardtsatsende Sevilla tapte 0–3 mot Atlético Madrid sist. De vil slå tilbake. De har hentet inn Llorente fra Juventus. Sevilla sliter mot Levante. De har kun vunnet én av de siste åtte kampene mot dem.

6. Paris St. Germain – Bordeaux H

Ligue 1. PSG har vært bunnsolide i seriestarten i Frankrike. De står med fire strake seire, og de har 7–0 i målforskjell. Nå møter de et Bordeaux-lag som har slitt på bortebane. De står med ett tap og to uavgjorte på de tre siste bortekampene. Soleklar hjemmeseier!

7. Evian TG – Auxerre HU

Ligue 2. Evian har ennå ikke vunnet denne sesongen, men de er uavgjortspesialisten. De har fire uavgjorte og ett tap så langt. De har vunnet de to siste møtene mot Auxerre. Gjestene har hatt en svak start. De tok sesongens første seier sist mot bunnlaget Nimes. Jeg slenger med en U her, for Ligue 2 er uavgjortligaen fremfor noen.

8. Sochaux – US Creteil Lusitanos HU

Ligue 2. Sochaux har ennå ikke vunnet denne sesongen. De står med 0-3-2. Creteil vant de første kampene, men har tapt to på rad nå. Sochaux skal ha størst kapasitet, og de bør ta sin første hjemmeseier. De scorer ofte først, men klarer ikke holde på ledelsen. U?

9. Nimes Olympique – AC Ajaccio HUB

Ligue 2. To lag som er like dårlige. Begge står uten seier etter tre kamper. De har to uavgjorte og tre tap hver. De har omtrent identisk målforskjell også Historien mellom de to lagene gjør oss heller ikke klokere. Føler at uavgjort er mest sannsynlig, men er usikker.

10. Royal Mouscron – Club Brugge B

Pro League. Mouscron skraper bunnen av den belgiske toppserien. De har kun to poeng på seks kamper. Club Brugge, som er regjerende seriemestere, ligger på tredjeplass med ti poeng. De kunste Standard Liege 7–1 i forrige runde, men det var på hjemmebane. De har ennå ikke vunnet borte denne sesongen. De står med to uavgjorte og ett tap. Jeg tror den første borteseieren kommer fredag kveld.

11. Inverness – Hearts UB

Premier League. Edinburgh-klubben Hearts er tilbake i toppdivisjon. De vant de fem første kampene, men tapte 2–3 sist mot Hamilton. Inverness, som endte på tredjeplass sist sesong, har hatt en forferdelig start på sesongen. De står med 0-3-3, og ligger tredje sist.

12. Legia Warszawa – Zaglebie Lubin H

Polsk 1. divisjon. Henning Bergs Legia ligger på tredjeplass med elleve poeng, syv poeng bak serieleder Piast. Lubin har like mange poeng som Legia, men de har en svak statistikk mot Legia. Hennings Bergs menn har et godt tak på gjestene. De har vunnet fem av de seks siste hjemmekampene mot Lubin.