SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Endelig opptur for Newcastle?

Ayoze, eller Ayoze Perez Gutiérrez – som er hele navnet, er opp og ned for Newcastle. Akkurat nå er han opp!

Ayoze, eller Ayoze Perez Gutiérrez – som er hele navnet, er opp og ned for Newcastle. Akkurat nå er han opp! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ayoze er i hvert fall i form!

DEL

LørdagsbongenAyoze er en nydelig spiller når han er i form, og det er han nå. Newcastles playmaker har tre mål på de to siste, og jeg ser slett ikke bort fra at spanjolen kan score igjen mot Swansea lørdag. For selv om waliserne er i fremgang, er de fortsatt ikke veldig gode. Jeg kjører HU på St. James.

Av sikre er det lett å velge Spurs og Leicester hjemme. I Championship sier vi B for topplagene Wolves og Derby.

Sjekk fakta og tabeller fra engelsk fotball

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Tottenham - Everton H

Da er vi altså tilbake i ligamodus, etter en helg med FA-cup. Det gikk Spurs greit videre, mens Everton kjempet hardt men tapte 1-2 for byrival Liverpool. Det svir, og siden de heller ikke imponerte veldig i seriekampene i julen, tenker jeg vi begynner med en rein H.

2. Chelsea - Leicester  H

Chelsea har en fin jul bak seg. Fire seire og to uavgjorte på de seks siste i serien har tatt dem opp i ryggen på Manchester United. 0-0 for Norwich i cupen med et halvveis B-lag er jo en miss, og ligacup-kampen mot Arsenal onsdag sitter jo i beina. Men jeg tror likevel de er mer enn sterke nok til å ta et ruskete Leicester.

3. Crystal Palace - Burnley  H

Palace tapte fortjent borte for Brighton i cupen mandag, men stilte ikke med alle sine beste. I serien har de bare tapt en av de elleve siste! Burnley var en sensasjon, men noen av seirene var heldige. Ute av form nå, har fem uten seier, så jeg kliner til med en H.

4. Watford - Southampton  H(U)

Watford har tapt syv av de ni siste i serien. Sesongåpningen deres var kanskje i overkant bra, men de siste ukene har vært i overkant dårlige. Det er bare det at Southampton er minst like ille, og de hadde ingen god start i ligaen. Begge vant i FA-cupen sist helg.

5. Huddersfield - West Ham  U(B)

Huddersfield er på det jevne om dagen, uten å vinne for ofte. Har spilt U i tre av de fire siste i serien. West Ham har bare tapt en av seks i serien i det siste, og klarte også en noe heldig 1-1 i FA-cupen mot Spurs. Moyes har fått skikk på dem, jeg heller mot B.

6. Newcastle - Swansea  H(U)

Ayoze er i slag for Newcastle, spanjolen ble matchvinner mot Stoke i siste seriekamp (1-0 borte), og scoret to i cupen mot Luton (3-1). Swansea ser bedre ut etter at Carlos Carvalhal tok over, men jeg tror ikke de vinner borte mot et Newcastle i bedring.

7. West Bromwich - Brighton  B

West Bromwich har ikke fått noenting ut av managerbyttet, Alan Pardew får heller ikke laget til å funke. Vant de to første i serien i høst, siden har de spilt 20 kamper uten seier! Brighton er minst ett hakk bedre for tiden, så jeg tar sjansen på en B.

8. Barnsley - Wolverhampton  B

Så er vi nede i Championship, der Barnsley skal få det steintøft, selv om de er i fremgang. For om Wolves «bare» klarte 0-0 i FA-cupen mot Swansea sist, har de ikke mistet formen. Scorer mindre enn tidligere i høst, men har 10-2-0 på de tolv siste i serien!

9. Birmingham - Derby  B

Birmingham tok seg av formsterke Burton i cupen, og kravlet også vekk fra bunnplassen i serien med seire over Leeds og Reading i nyttårshelgen. Men mot gamlesjef Gary Rowett og et formsterkt Derby tror jeg rett og slett de blir for dårlige.

10. Bristol City - Norwich  (HU)B

Bristol City fikk en «dupp» etter overtidstapet mot Wolves, røk 0-5 for Villa og så 0-3 for Watford i cupen. Slo tilbake med en fin kamp mot City i Ligacupen tirsdag (tapte 1-2), men det kostet nok krefter. Norwich imponerte mot Chelsea (0-0), så denne er helt åpen.

11. Ipswich - Leeds  (H)B

Ipswich tok ett poeng i serien i julen, det var et realt skudd for baugen i kampen om en playoff-plass. Leeds roter med jevne mellomrom, har ett poeng på de to siste i serien, og tapte for Newport i cupen! Så altså to komplett upålitelige lag, og jeg kjører en splitt.

12. Middlesbrough - Fulham  (H)U

Boro har vunnet fire av de seks siste i serien, og er dermed bare to poeng bak Leeds på den siste playoff-plassen. Fulham halser to poeng bak der igjen, og er i enda bedre form enn hjemmelaget. Vanskelig, lar hjemmebane avgjøre.