Jeg tror fortsatt Arsenal trenger en bedre spiss enn de har for å vinne ligaen. Men det skal bli spennende å se hva Lucas Perez kan tilføre! Uansett så løsnet det litt for «The Gunners» sist kamp, og jeg tror de tar seg greit av Southampton på lørdag.

Jeg stoler også Palace og West Brom – pluss Fulham, QPR og Norwich i Championship.

Sjekk Premier League her

Sjekk Championship her

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool - Leicester  H(U)

Liverpool har startet sesongen med tre bortekamper grunnet arbeid på hovedtribunen på Anfield. Fire poeng er i så måte allright. Leicester har også fire poeng, som vel er omtrent som forventet av sist sesongs enorme sensasjon. HU holder?

2. Arsenal - Southampton  H

Arsenal har vist stigning etter en mildt sagt skranglete start (tap 3-4 hjemme mot Liverpool). Sist fikk de flere av sine offensive nøkkelspillere, Cazorla, Sanchez og Özil, på scoringslisten da de vant 3-1 mot Watford. Har også handlet, så Southampton skal få slite!

3. Stoke - Tottenham  (U)B

Stoke har ikke fått mannskapet til å henge sammen, og står med ett fattig poeng så langt. Shaqiri kan være tilbake fra skade her, men jeg holder likevel bortelaget som favoritter. Spurs har ikke flydd ut av blokkene, men er vanskelige å bryte ned.

4. Burnley - Hull  (H)U

To lag som kom opp i vår, Burnley som vinner av Championship, Hull som vinner av playoff. Jeg tror fort begge to skal ned igjen, men de har startet bra. Nyopprykkede lag har jo for vane å leve høyt på entusiasmen i starten. Lukter U, men Burnley er tøffe hjemme.

5. West Ham - Watford  H(U)

West Ham har bare tre poeng, men så har de også møtt både Chelsea og City borte. Den eneste hjemmekampen på London Stadium er vunnet, og de skal vel være favoritter her også. Men det er mye som ikke har stemt for Hammers så langt, så jeg er langt fra sikker.

6. Middlesbrough - Crystal Palace  H

Middlesbrough er den av de tre nyopprykkede som helt klart har best toppnivå, og som spiller finest fotball. Nå er ikke det noen garanti for å overleve i Premier League, men når de i tillegg virker solide bakover, sier jeg H mot et Palace der ingenting stemmer.

7. Bournemouth - West Bromwich  B

Bournemouth sliter. Kom seg fint gjennom sin første sesong på topplan, men nå er hverdagen for lengst kommet til sørkysten. West Bromwich er som vanlig vanskelige å bryne seg på. De har hatt en god start, og jeg tror Tony Pulis her rigger laget for tre poeng.

8. Leeds - Huddersfield  (U)B

Så var vi i Championship, der dette er bunn mot topp. Ikke helt bunn, men Leeds har bare tatt fire poeng på fem kamper. Huddersfield er sensasjonelt på tabelltopp, har fire seire og en uavgjort. Men kan det fortsette slik?

9. Fulham - Birmingham  H

Fulham har fått sving på sakene etter noen traurige år. Satser mot opprykk, og det kan fort bli en festlig sesong for den nye klubben til Stefan Johansen. Fem kamper har gitt elleve poeng, jeg tror det blir tre nye mot Birmingham.

10. Queens Park Rangers - Blackburn  H

QPR er som vanlig enten/eller, de har tre seire og to tap så langt. I Blackburn er krisen total: Fem kamper har gitt ett poeng og tolv baklengsmål! Klubben har falt jevnt og trutt på tabellen de siste årene, og nå ser det bekmørkt ut på Ewood Park.

11. Norwich - Cardiff  H

Norwich er en av mine favoritter til opprykk fra Championship. Laget er mye det samme som i fjor, og da scoret de egentlig brukbart med mål i Premier League. Problemet var bare at de slapp inn altfor mange. Jeg tror de tar seg greit av Cardiff.

12. Wolverhampton - Burton  H(UB)

Javel, så må vi hanskes med «Ulvene» denne helgen også. Det er ikke min favorittsyssel, for Wolverhampton er sannsynligvis nordeuropas mest upålitelige lag. Så hva skal vi si mot lille Burton? Tenker vi helgarderer, ja. Burton er i form, og Wolves er Wolves.