SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Generalprøve på gullkampen

Chelseas Diego Costa (t.h.) i kamp med  Tottenhams Jan Vertonghen i seriekampen i november. Lørdag møtes de to gullkandidatene til semifinale i FA-cupen, og vi tro mest på et Spurs i superform!

Chelseas Diego Costa (t.h.) i kamp med Tottenhams Jan Vertonghen i seriekampen i november. Lørdag møtes de to gullkandidatene til semifinale i FA-cupen, og vi tro mest på et Spurs i superform! Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hvem når finalen i FA-cupen?

DEL

LørdagsbongenJeg tror fort Sandefjord kan stelle i stand trøbbel for Godset, men hallo – det er ikke i Drammen den store fotballkampen går på lørdag! Det er på Wembley det smeller, når Chelsea og Tottenham barker sammen i semifinalen i FA-cupen. Dette er som kjent lagene som kjemper om ligatittelen også, så det er bare å glede seg! Spurs er i kanonform, jeg tror mest på dem.

I Premier League tror jeg Everton tar seg av West Ham, og at Bournemouth sender Middlesbrough ned.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Strømsgodset - Sandefjord  H(U)

Etter 3-1 over Haugesund i åpningskampen, har ikke Godset imponert noen. De var sjanseløse mot Brann, og har så to uavgjorte mot middels motstand. Sandefjord har vunnet sine to siste, jeg ser ikke bort fra at de kan få til noe her også.

2. Chelsea - Tottenham  (U)B

Semifinale i FA-cupen på Wembley, og for en kamp! Dette er ligalederen mot utfordreren, og en virkelig styrketest før innspurten. Spurs er i kanonform, Heung-min Son er for tiden bedre enn Harry Kane! Chelsea var tamme mot United, jeg prøver med UB.

3. West Ham - Everton  B

West Ham har i praksis reddet plassen med fire poeng på de to siste. Men 2-2 mot Sunderland sist var ikke veldig imponerende. Everton har seks poeng og syv scoringer på de to siste, og jeg tror fort de blir for gode for «The Hammers».

4. Bournemouth - Middlesbrough  H

Bournemouth har fått to kjappe på kjeften, men det er fra Spurs og Chelsea. Før dette hadde «The Cherries» tre seire og to uavgjorte. Middlesbrough er helt nødt til å vinne denne, hvis ikke er de så godt som nede. Men de har ikke vunnet på 15 kamper!

5. Swansea - Stoke  (H)B

Hva er det som skjer i Swansea?! Ett poeng og kun én scoring på de fem siste, det lukter virkelig nedrykk. Det så ikke slik ut da laget hadde 5-0-3 på de åtte før dette igjen. Nå møter de uberegnelige Stoke, som fikk en opptur sist. Ingen av lagene går for U her.

6. Hull - Watford  H

Hull har skaffet seg en ypperlig sjanse til å overleve gjennom tre seire på de seks siste. De er et bevis på at det av og til kan lønne seg å bytte manager! Watford har igjen fått sving på sakene, og vunnet tre av de fire siste. Nok en åpen kamp, men jeg tror mest på Hull.

7. Huddersfield - Fulham  U(HB)

I Championship er det bare tre runder igjen, og her kan Huddersfield i praksis sikre playoff-plassen. «Problemet» er bare at Fulham også er inne på playoff, men bare såvidt, og trenger alle poeng de kan få. Og laget til Stefan Johansen står med tre strake seire!

8. Nottingham Forest - Reading  B

I bunnen kjemper seks lag om å unngå to nedrykksplasser, i tillegg til allerede nedrykksklare Rotherham. Forest er ett av dem, og de er faktisk er brukbart hjemmelag, tross dritten de står i. Men Reading er i andre enden av tabellen, med seier i fem av de seks siste.

9. Burton - Leeds  B

Burton tok et langt steg mot ny kontrakt med seier over Birmingham sist helg. Nå tar de imot et desperat Leeds. Det gamle storlaget har styrt mot minst playoff i hele vinter, men etter bare to seire på de åtte siste er de nå ute av topp seks. Jeg tror de reiser seg.

10. Sheffield Wednesday - Derby  H(B)

Wednesday står med fire strake seire, og en ny en her vil bety et kjempesteg mot playoff. Problemet er bare at «The Owls» er notorisk upålitelige; så snart en begynner å stole på dem, så ryker de. Et Derby som har underprestert vil nok gjerne vise at de kan bedre.

11. Brentford - Queens Park Rangers  H

Brentford har 4-1-1 på de seks siste, og scorer innimellom godt med mål, ikke minst hjemme. Mye skal gå galt om QPR skal rote seg ned i nedrykksstriden, selv om de har tapt de fem siste. De har på klassisk QPR-vis gitt litt faen, og jeg tror de taper igjen.

12. Wolverhampton - Blackburn  H(B)

Wolves reddet definitivt plassen med 1-0 over Leeds sist. De har vunnet fem av de syv siste, og nå lover nok en gang eierne å bruke masse penger for å rykke opp. Lykke til med det! Blackburn har tatt fire livsviktige poeng på de to siste. Er litt i siget.