SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nytt slag i trynet for Birmingham

Harry Redknapp fikk fyken i Birmingham, men det har ikke hjulpet veldig. Klubben har nå hatt fire managere på et år, og stort sett tapt ute på banen. Vi tror de taper igjen fredag, hjemme mot Cardiff.

Harry Redknapp fikk fyken i Birmingham, men det har ikke hjulpet veldig. Klubben har nå hatt fire managere på et år, og stort sett tapt ute på banen. Vi tror de taper igjen fredag, hjemme mot Cardiff. Foto:

Oppturen ble kort.

DEL

FredagskupongenBirmingham sparket Harry Redknapp, de har gjort det til en vane å sparke trenere. Nyansatte Steve Cotterill er fjerdemann på et år (!), men etter fire poeng på to kamper kom et nytt tap sist.

Nå skjærer det seg nok igjen, for Cardiff leder Championship. Så vi begynner midtukebongen, med innlevering fredag kveld, med en rein B for gjestene fra Wales.

Ellers er bongen en fin rundtur i europeisk fotball. Vi banker Stuttgart mot svake Köln i 1. Bundesliga, og oppkomlingene Paris FC mot Sochaux i fransk 2. divisjon.

Innleveringsfrist fredag kl. 19.55. Lykke til!

Birmingham City - Cardiff  B

Da det endelig så ut til å være lysere tider i vente klarte Birmingham å tape 6-1 borte mot et Hull-lag som nesten ikke hadde scoret mål. Nå møter de  divisjonens så langt sterkeste lag. Cardiff har imponert, både hjemme og borte. Jeg tror vi sparer på garderingene.

Bristol City - Burton  H

Bunnsolide Bristol City har ikke tapt på to måneder, og har vunnet tre av de siste fire. Senest en knallsterk borteseier over Ipswich. Er ubseiret hjemme. Burton har tapt sine to seneste kamper. 0-4 hjemme mot både Wolves og Aston Villa. Dette blir tøft for dem.

St. Johnstone - Rangers  U(HB)

Og så var vi plutselig i Skottland. Toppkamp, om man kan si det. Bare målforskjell skiller  Rangers på 3.-plass og St. Johnstone på fjerde. Hjemmelaget har 3-1-0 hjemme, Rangers har 3-1-0 borte. Presterer nok så jevnt mot hverandre. Jeg tror vi helgarderer.

Stuttgart - Köln  H

Köln har fått en marerittstart på sesongen med 0-1-6 på de syv første. Bare scoret to mål, og sluppet inn 15. Det har gått ørlite bedre i Mercedez-byen. Stuttgart har 2-1-4 og 4-9 i målforskjell. Slo Wolfsburg hjemme, så Stuttgart kan om de vil. Vi gamler med ren H.

Espanyol - Levante  H(U)

Espanyol startet dårlig, men har løftet seg med 2-1-1 på de fire siste. Levante startet bra, men har nå to strake tap. Senest 0-2 hjemme mot tabelljumbo Alaves. Levante klarte uavgjort mot både Real Madrid og Valencia, så vi slenger på en U.

Sporting Gijon - Huesca  H(U)

Nå befinner vi oss i spansk Segunda. Sportig er serieleder, men Huesca følger to poeng bak. Huesca har fire strake uten tap, men  er bedre hjemme enn borte. Sporting er solid hjemme. 3-1-0 og 7-1 i målforskjell så langt. Gjestene kan klare uavgjort på en god dag.

Lyon - Monaco  B(U)

Storoppgjør i Frankrike. Monaco har fått en strålende start og ligger på 2.-plass. 6-1-1 er meget imponerende med tanke på at de mistet halve laget i sommer. Lyon er en annen historie. Både scorer og slipper inn mye. Det har resultert i mange uavgjort, og få seire.

Châteauroux - Reims  B

Reims er i strålende form, og topper Ligue 2. Laget bøtter inn mål, og har vunnet åtte av ti kamper så langt. Vertene sliter i motvind. De startet bra, men har sluknet helt den siste måneden. Står med fire strake tap og 20 baklengsmål.

Quevilly - AC Ajaccio  B

Bunn mot topp. Ajaccio gjør sitt fjerde forsøk på å vende tilbake til den franske eliteserien, og det har sett bra ut så langt. Står med tre strake seire og 2.-plass. Vertene er nyopprykket fra nivå tre, og har fått en blytung start. Har tre strake tap, og syv tap totalt.

Brest - Auxerre  H(B)

For seks år siden spilte Auxerre i Mesterligaen, men har de siste sesongene spilt på nivå to i Frankrike. Startet sesongen forferdelig, men har slått tilbake med tre strake seire. Brest åpnet sesongen med to tap, men har 6-2-0 på de åtte siste. Er bedre borte enn hjemme.

Sochaux - Paris FC  B

Nok et oppgjør med topp mot bunn. Paris jakter opprykk, og har 5-1-0 på de siste seks.  Det holder til en 4.-plass. Sochaux gikk de fire første kampene uten å tape, men står nå med med fire strake nederlag. Tre av tapene har kommet på hjemmebane! 

Nîmes Olympique - US Orleans  U(H)

Denne er mer vrien. Utgangspunktet er at Nimes er dårlige hjemme, og Orleans er svake borte. De er tabellnaboer, og har lagt seg midt på treet i Ligue 2. Har nesten identisk målforskjell også. Vi satser på hjemmebanefordel, og slenger på en U i tillegg.