SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Herlig tippekupong på Boxing Day

Manchester City og manager Pep Guardiola fikk en smell mot Crystla Palace sist, men på 2. juledag tror vi de slår tilbake.  .(AP Photo/Rui Vieira)

Manchester City og manager Pep Guardiola fikk en smell mot Crystla Palace sist, men på 2. juledag tror vi de slår tilbake. .(AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hele åtte Premier League-kamper er på midtukekupongen. Resten av kupongen er fra Championship!

DEL

MidtukekupongenSpillsenterets øvrige 2. juledagsmeny:

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool vinner igjen

Oddssingel Premier League: United stormer videre med Solskjær

Oddssingel Premier League: Ranieri trøbler på Boxing Day

Oddssingel Serie A: Napoli er et mareritt for Inter

Oddssingel Premier League: Arsenal elsker å spille på Boxing Day

Oddssingel Premier League: Burnley kan skrelle mot et formsvakt Everton-lag

Vi er kommet frem til 2 juledag og midtukekupongen. En stor fotballdag i England på berømte Boxing Day. Utfordringen denne gangen består av hele åtte kamper fra Premier League, samt fire kamper fra Championship. En helengelsk kupong er alltid populært hos norske tippere. En del favoritter skiller seg ut, men det gjør potensiale stort om noen av disse ikke innfrir. Fine romjulspenger kan vente de som er dyktige og heldige i sin plassering av de 12 tegnene.Innleveringsfristen er 15:55, og bonuspotten øker stadig. Nå er den på ca 2,3 millioner kroner.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

1. Watford - Chelsea 

kupongen åpner med et derby i London. Chelsea gjester Watford og Vicarage Road. Hjemmelaget er pent plassert som nummer sju, mens Chelsea stadig er inne blant topp fire, som gir Champions League neste sesong. 

Watford som startet sesongen med fire strake seire, er tilbake i form etter en litt svakere periode. Sjuende plass etter 18 serierunder er meget bra. Hjemme er Watford litt enten eller, og står med 5-0-4. Siste kamp endte med en meget sterk borteseier i derbyet mot West Ham med 2-0. Nest sist ble det også tre poeng, med 3-2 seier hjemme mot svake Cardiff. Watford har ingen spillere bekreftet ute, men sliter med noen småskader som må testes ut før denne kampen.

Sjekk den nye hjemmedrakten til Chelsea her!

Chelsea gikk på et meget stygt hjemmetap i siste kamp. Leicester kunne returnere hjem fra Stamford Bridge med en 1-0 seier. Dette var lagets første tap på eget gress, og statistikken sier 6-3-1. Nest sist ble Brighton slått 2-1 på bortebane. Det er tøft i toppen av Premier League, og etter tapet for Leicester, er det bare målforskjell som skiller Chelsea, fra å falle utenfor plassene som gir spill i neste års Champions League. Van Ginkel er ute. Ellers ventes de andre å være spilleklare. 

Tøft derby i London. Det blir en hard kamp for Chelsea. Watford uten uavgjort hjemme. Vi spiller HB (HUB på 432 rekker spillet)

2. Brighton - Arsenal 
Nytt topplag i en tøff bortekamp, når Arsenal møter Brighton. Hjemmelaget er litt i ingenmannsland på tabellen. Arsenal derimot er fint med som nummer fem. 

Brighton har etter forutsetningene gjort en meget fin sesong etter 18 spilte. Laget har sagt farvel til nedrykksstriden og er faktisk svært vanskelige å møte. Chris Hughton gjør en fin jobb med sitt Brighton. Hjemme står Brighton med 4-2-2, og har faktisk litt å gå på her. 
Formmessig sliter Brighton litt, og står med tre strake tap i ligaen. Sist ble det 0-2 borte mot Bournemouth, mens det nest sist ble 1-2 hjemme mot Chelsea. Ahannach ute med benbrudd, ellers greit på skadefronten.

Se årets nye Arsenal-drakt her!

Arsenal er som alltid med i toppen. Ligger på femteplass, og bare målforskjell skiller fra en topp fire plassering som gir spill i Champions League neste sesong. Arsenal er nok desperate etter å komme tilbake i den turneringen. Borte har The Gunners 4-2-2. Siste kamp hjemme på Emirates endte med seier 3-1 over Burnley. Nest sist gikk laget på et stygt tap 2-3 borte mot Southampton. Svir gjør nok også tapet for nabo i nord London Tottenham i ligacupen sist uke. Holding Welbeck og Bellerin er alle skadet og ute av denne kampen. 

Alltid tøft å komme til Brighton. Vi tror dog ikke Arsenal taper, og spiller UB.

Klikk her for å levere din tippekupong

3. Liverpool - Newcastle United

For Liverpool sin del så ser det meste veldig bra ut. De vinner hele tiden, og er svært vriene å spille mot. City, som er på andreplass, tapte forrige helg mot Palace. Det vil da si at Liverpool i øyeblikket leder med fire poeng. Undertegnede mente at de kunne møte på store problemer mot Wolverhampton i en bortekamp nå sist. Nei - det var en feil analyse. Liverpool hadde, til tross for at Wolves hang fint med tidlig i førsteomgang, full kontroll. Det ble en veldig enkel seier til slutt. Det går så fort fremover med dette laget, og i hver eneste kamp så skapes det flust av sjanser. Veldig imponerende.

I øyeblikket, på Anfield, så står man med meget sterke 7-1-0. Eneste poengtapet kom mot sterke Manchester City. Så langt er altså Liverpool ubeseirede i Premier League og videre til åttendedelsfinalen i Champions League. Det ser og bra ut med de viktigste spillerne til laget før dagens kamp. Salah, Mane, Firminho og Van Dijk trenger sjeldent å hvile.Trent Alexander-Arnold og Naby Keita forventes å være tilbake til dagens kamp, men det er ikke hundre prosent sikkert. Joe Gomez og Joel Matip er defintnvt ute.

Se alle sesongens nye Newcastle-drakter her!

Newcastle er et vanskelig lag å finne ut av. De spiller til tider veldig bra fotball, men har også et bunnivå som er sørgelig lavt. På de siste fem kampene har Benitez sine gutter møtt Fulham, Huddersfield, West Ham, Everton og Wolverhampton. På disse fem kampene har det kun blitt fem poeng. Dette holder rett og slett ikke.

På bortebane står Newcastle med 2-4-2. Det er ikke helt mørkt dette - og vi skal huske på at laget ledet 2-0 på Old Trafford. Den kampen tapte dem dog. Men dette er litt av problemet, de har et fint toppnivå inne, men dessverre er laget altfor varierende. Både underveis i kampene og i flere kamper på rad. Vi sliter med å se Newcastle hente noe poeng i dagens kamp. Newcastle spilte 0-0 hjemme mot svake Fulham for fire dager siden. Her kunne det blitt en ny nedtur, da Mitrovic (Fulham) brant en meget stor sjanse på slutten av kampen.

Skaff deg den nye hjemmedrakten til Liverpool her

Ki Sung-yueng er ikke tilgjengelig til dagens kamp. I tillegg så er Shelvey meget tvilsom før dagens oppgjør. 

Vi ser ikke for oss annet enn hjemmeseier her. H

4. Leicester - Manchester City. 

Manchester City skal nok en gang gjeste King Power Stadium. De var her for en kort stund siden, og sikret avansement i cupen. Hjemmelaget er på niendeplass, mens gjestene fra Manchester ligger på andreplass så langt.  

Leicester kapret en meget fin skalp sist helg. Laget vant overraskende 1-0 borte mot Chelsea på Stamford Bridge. Nest sist tapte laget 0-1 mot Crystal Palace slik at det svinger mye. Hjemme på King Power har revene fra Leicester 3-2-3 å slå i bordet med etter de første åtte. Tilsvarende oppgjør som dette, ble også spilt sist uke i den engelske ligacupen. Det ble 1-1 og Manchester City avanserte etter straffer, Det skal dog sies at det var et meget reservepreget Manchester City i den cupkampen. Amartey ute med ankelbrudd, ellers full tropp. 

Se alle de nye draktene til Manchester City her!

Manchester City sliter for første gang denne sesongen. De tre siste ligakampene har gitt to tap. Sist meget overraskende 2-3 hjemme mot Crystal Palace, og tredje sist 0-2 borte mot Chelsea. I mellom disse to tapene ble Everton slått 3-1 hjemme på Etihad. Det har plutselig blitt en luke på fire poeng opp til Liverpool på tabelltoppen, og City må tilbake på vinnersporet. Mendy og Bravo ute, mens David Silva trolig er tilbake til denne kampen. 

Vi tror Manchester City slår tilbake etter det stygge hjemmetapet for Crystal Palace, og spiller bare et tegn. B

5 Tottenham - Bournemouth 

I denne kampen tar Tottenham i mot Bournemouth på Wembley Stadium. En finfin fotballkamp dette. 

Vi må si Tottenham imponerer oss for tiden. I øyeblikket er hjemmelaget bare seks poeng unna serieleder Liverpool. Nå har man altså maktet å karre seg videre i Champions League, og det etter at det hele så ganske vanskelig ut en stund. I tillegg til dette, gjør laget det meget sterkt i Premier League. Innsatsen mot Everton, for kun tre dager siden, var meget tiltalende. Når man scorer utrolige seks mål på Goodison Park, midt i et heftig kjør med kamper, er man gode.

Se alle sesongens nye Tottenham-drakter her!

Fotball er fotball. Og ingenting er sikkert. Det vi skal frem til her er at Burnley gjestet Wembley for elleve dager siden, og det sto 0-0 til langt inne på overtid. Da reddet Christian Eriksen dagens hjemmelag. Burnley er svake for tiden, men maktet å holde nullen lenge mot Spurs. Men, dette skjer ikke ofte. Og går alt rett for seg så skal det en hel del til for at Bournemouth tar poeng i dagens kamp.

Tottenham venter fortsatt på å komme tilbake til White Heart Lane, men på Wembley så langt i år så er fasiten 5-0-2. Tapene har kommet mot ligaens to beste lag - nemlig Liverpool og Manchester City. Ellers har Spurs vært solide. Laget har syv seire på de siste åtte kampene i serien. I fire av disse kampene har de vunnet med to mål eller mer. 

Dele Alli fikk seg en trøkk av Everton-keeper Pickford for tre dager siden, og må stå over dagens kamp. 

Bournemouth begynte årets sesong på en lovende måte. Med syv poeng på de første tre kampene, var man helt oppe å yppet seg en pallplass. Deretter ble det et 2-0-tap for Chelsea, og like etter et brutalt 4-0-tap for Burnley. Men så våknet Eddie Howe sine gutter og tok 10 poeng på de neste fire kampene. Etter dette har det gått nedover for Howe og hans Bournemouth. 

På de siste åtte kampene, har laget tapt hele seks ganger. Det skal dog sies at motstanden har vært Manchester United, Arsenal, Manchester City og Liverpool. Fakta er uansett at det ikke har blitt noe poeng, og et nytt topplag venter på motsatt banehalvdel i dag. Det er potensial i Howe sitt lag, men vi tror ikke på at dem henter poeng mot dagens motstander. 

Denne kampen ender oftere i hjemmeseier, enn hva folket gjør det til. Vi tror det blir H

6. Manchester United – Huddersfield 

Det var knyttet stor spenning til de røde djevlene etter at Ole Gunnar Solskjær tok over etter Jose Mourinho forrige uke. Når United gjestet Cardiff for fire dager siden, fulgte de fleste med. Og viktigheten av denne kampen, ikke bare for Solskjær, men for Klubben - var enorm. Derfor var det nok svært gledelig for alle med et hjerte rundt Manchester United å se dem vinne 5-1 veldig enkelt. Nå skal det sies at, Cardiff var ikke en bra motstander. Men det har ingen verdens ting å si. Under Jose Mourinho hadde laget uten tvil fått problemer. Bak resultatet, 5-1, så var det endelig festfotball å spore fra United-guttene. Og det er det som er det viktigste. Ikke at motstanden var dårlig.

Se alle sesongens nye Manchester United-drakter her!

Under Mourinho var det lite som stemte, han brukte fokus på alt for mye annet enn sitt eget lag, og dermed gikk det dårlig. Vår mann Solskjær har nå kommet inn å kastet lovord om sine egne spillere. Det så ut til å fungere ganske bra. Du så at spillere som Pogba og Martial lyste opp og leverte slik man vet de kan. Manchester United har en fin tropDp, og får Mike Phelan, Solskjær og Carrick dette til å fungere, så tror vi at den røde delen av United kan hente seg meget med poeng fremover. Kan Ole Gunnar og det nye apparatet ta United til topp fire? Vi tror det.

Statistikken er ikke altfor viktig en kamp som dette. For det er en helt ny hverdag i Manchester nå. Men, vi kan ta med at United har 4-3-1 på Old Trafford så langt. Vi sliter med å se laget tape dagens kamp, etter prestasjonen vi fikk se mot Cardiff for tre dager siden.

I Huddersfield er det en annen hverdag for tiden. Her ligger man på en 19. plass. Klubben er i poengnød for tiden. Hvordan har laget havnet her? 1-2-5 på bortebane er ikke bra så langt. Fire poeng tatt av 24 mulige er nedrykkstall alle dager i uken. Huddersfield har tatt to seire av 18 mulige til nå. David Wagner har ingen enkel jobb, for slik det går for tiden så vil ikke mannskapet hans holde seg i toppdivisjonen.

Den siste perioden har vært blytung for dagens bortelag. Fem strake tap er fastiten. Og foruten Arsenal tredje sist, så har ikke motstanden vært veldig tøff i disse fem kampene heller. Vi snakker lag som Newcastle, Brighton, Bournemouth og Southampton. Det skal dog sies, at Wagner og Huddersfield holdt nullen meget lenge mot Arsenal tredje sist. Det sto 0-0 til det gjenstod syv minutter. Dette er dog ofte noe som skjer med lag langt ned på tabellen, når de møter gode lag. De blir slitne av all løpingen, og det glipper opp. Huddersfield er i poengnød, men det er neppe på Old Trafford, mot et optimistisk United-lag, trepoengeren kommer.

Vi spiller hjemmeseier. H

7. Burnley - Everton 

Everton drar til Burnley på en 11. plass. Sean Dyche og Burnley er i øyeblikket på en trist 18. plass. 

Burnley har ikke imponert så langt i år, noe også tabellen viser oss. Halveis, ved juletider, er realiteten en nedrykksplass. Det skal spilles mange kamper, og vi vet at Dyche sitt Burnley har en tendens til å hente poeng på hjemmebane. På Turf Moor i år så har det blitt 2-1-5. Når poengfangsten er så mager på hjemmebane, så vet man at Burnley sliter. På bortebane er det ikke annet enn ventet med 1-2-7 på de første ti spilte. De har en seier på de siste elleve kampene (1-2-8). Dette er tunge tall. 

Everton har blitt et morsomt fotballag å følge. I øyeblikket er blåtrøyene på en 11. plass, men det er bare tre poeng opp til syvedeplassen. Det er meget jevnt fra midten og opp til femteplassen. Everton så meget gode ut i oktober, og store deler av november. Laget hadde en periode der det ble tatt 16 poeng på syv kamper. Dessverre har det gått desto verre på slutten. Med fem kamper uten seire. Det hele toppet seg da Tottenham smadret Everton på Goodison Park for fire dager siden. Hele 2-6. Dette var pinlig. 

Vi tror uansett på at laget svarer i dagens kamp. Lag som har gode spiller gjør alltid det. Everton duger, og tar snart en trepoenger igjen. Det er det ingen tvil om. At de endelig tar en seier igjen, tror vi fort skjer i dagens kamp. 

Vi ser for oss en ganske jevnspilt kamp, der hjemmelaget forsvarer seg med mange menn i forsvar. Vi prøver oss på UB

8. Crystal Palace - Cardiff 
Cardiff drar fra Wales til hovedstaden London. Bortekamp mot Crystal Palace på Selhurst Park står på programmet. Viktig kamp i sjiktet over nedrykk. 

Crystal Palace har hatt en noe svak sesong så langt. En enorm opptur kom dog i siste kamp, da laget returnerte fra Etihad med 3-2 seier over selveste Manchester City. Seier også nest sist da Leicester ble slått 1-0 hjemme i London. Med disse to trepoengerne har det blitt seks poeng ned til nedrykk. Hjemme har Palace svake 2-2-4, og det er først og fremst her problemene har vært. Roy Hodgson er i ferd med å få frem potensiale i sitt Palace. 

Hennessey og Benteke er ute med henholdsvis rygg og kneskade. 

Cardiff sliter etter opprykket til Premier League etter sist sesong. To fattige poeng ned til nedrykk, og Cardiff må opp i ringene for å få tegne ny kontrakt i mai 2019. Borte er laget en katastrofe. Et poeng spilt inn etter åtte kamper er nesten ikke til å tro. Siste kamp endte med en stygg 1-5 ydmykelse mot Manchester United hjemme i Wales. Nest sist ble det også tap, med 2-3 borte mot Watford i London. 

Vi tror et Crystal Palace som begynner å finne formen vinner dette, og spiller H.

9 Norwich - Nottingham Forest 

Forest skal opp mot andreplassen Norwich. Det blir tøft, men bortelaget er i form for tiden. 

Norwich er altså på en andreplass i øyeblikket, og har gjort det veldig bra hittil. Hjemme, på Carrow Road, står laget med 8-3-0 på de første elleve kampene. Tapene har kommet mot Stoke, Leeds og West Bromwich. To av tapene er altså kommet mot serielederen og tredjeplassen. Norwich står med fem strake hjemmeseire på slutten. I Championship har dagens hjemmelag nå gått elleve kamper uten å tape nå. The Canaries er med andre ord i god form for tiden. Husk også at Norwich vant bortekampen mot dagens motstand i oktober. En meget sterkt 2-1-seier. 

Timm Klose er på bedringens vei, men det er ikke helt sikkert han er klar til dagens kamp. Emi Buendia og Moritz Leitner er og begge usikre. 

Nottingham Forest ligger på en syvendeplass, og er tre poeng unna kvalikkplass. Forest er tolv poeng bak dagens motstander. På bortebane står laget uten tap på de siste åtte kampene, men har kun to seire (2-6-0). Til tross for mye uavgjort, er dette hyggelig poengfangst. Inniblant disse åtte kampene, så har man spilt uavgjort mot Leeds og slått Middelsborough. To sterke lag, som begge er over Forest på tabellen. En seier på de siste fem seriekampene er ikke veldig fine tall. 

Danny Fox er tilbake i trening etter å hatt problemer med den ene foten. Tobias Figueiredo er og usikker, men mest heller mot at han blir klar. 

Hjemmelaget er gode, men bortelaget har en tendens til å spille uavgjort på bortebane. De har møtt gode lag, og hevded seg på fremmed gress. Vi synes ikke hjemmeseier er aktuelt her, og mener HU er riktig. 

10 Leeds - Blackburn 

Blackburn gjester Ellan Road og serielederne Leeds. Det blir ingen enkel oppgave for bortelaget. 

Leeds har blitt et meget bra fotballag. Og det er ingen tvil om at Bielsa gjør mye riktig i klubben. Å toppe Championship ved juletider er ikke annet enn meget sterkt. Leeds møtte Aston Villa borte den siste kampen, og her lå laget altså under 2-0 til pause, men allikevel snudde man det til 3-2-seier. 3-2-scoringen kom hele fem minutter inn i overtiden, og dette kjennetegner et lag som er gode og er i flyt. Det er ingen tvil om at Bielsa, treneren, gjorde noe riktig i pausen her. Hjemmestatistikken er 7-3-1 på de første 11 kampene. alle de tre siste hjemmekampene har Bielsa sitt mannskap vunnet greit. Leeds er i storform, og skal være klare favoritter til tre nye poeng. 

Ingen store skadebekymringer for hjemmelaget. Barry Douglas kan starte dagens kamp etter å ha følt seg dårlig i oppvarmingen mot Aston Villa. 

Blackburn ligger i øyeblikket på en 14. plass. Det å ta poeng i dagens kamp blir meget tøft. 3-4-4 på de første 11 bortekampene er sifre som tilhører en middelhavsfarer. De har kun tapt to på hjemmebane, og poengene man tar her er gull verdt. Dette gjør at laget ikke er lengre ned enn 14. plass i øyeblikket. Laget har 0-2-3 på de siste fem bortekampene. Man vant borte både sjette og syvende sist, men etter dette har det vært mager poengfangst. Man har altså ikke hentet en trepoenger på bortebane siden oktober. Vi ser ingen grunn til å tro på at Blackburn skal hente poeng i denne kampen. 

Jack Rodwell var på benken sist mot Norwich etter skade, og kan ventes å være i elleveren i dag. 

Vi tror ikke på poengtap for Leeds her, og tror på H.

Følg Spillsenteret på Facebook!

11 Sheffield United - Derby 

Derby kommer fra Midlands opp til Sheffield, og et møte med Sheffield United på Bramall Lane. Begge lagene presterer bra, og er inne på topp seks.   

Sheffield United som endte midt på tabellen sist sesong er inne på kvalikplass i øyeblikket. Lagene på plassene fra tre til seks spiller om den siste plassen i neste års Premier League etter serieavslutningen i mai. Hjemme har Sheffield United 5-3-3 og faktisk litt å gå på. 
Litt bedre uttelling hjemme, og laget kan være en outsider i kampen om opprykk. Siste kamp endte med svake 1-1 borte mot bunnlaget Ipswich. Nest sist også svakt med 1-2 tap hjemme i Sheffield mot WBA. Ingen rapporterte fravær. 

Derby er i likhet med vertene gode. Ankommer stålbyen et poeng foran Sheffield United på tabellen. Borte har Derby 5-2-4. Litt svake 1-1 hjemme på Pride Park mot Bristol City i siste kamp. Nest sist ble det også uavgjort. 0-0 mot Nottingham Forest. Også det hjemme. Denne serierunden markerer starten på andre halvdel av sesongen i Championship, og Derby må inn på vinnersporet igjen. Johnson soner karantene. Bennett, Olsson, Davies og Forsyth alle ute med skader. 
Meget viktig kamp i opprykksstriden. Jevnt tror vi, og dekker med alle tre tegnene. HUB

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

12. Swansea - Aston Villa 

En meget jevn kamp her, der 11. plassen (Swansea) tar i mot Aston Villa som i øyeblikket er på en 12. plass. Et lite poeng skiller disse to, og en trepoenger er viktig for begge. 

Swansea er varierende. På hjemmebane så står man med 5-2-4. Gledelig er det jo at tre av disse seirene har kommet på de siste fem kampene. Så forbedring har det helt klart vært. Det må sies at inniblant disse fem kampene, så har laget gått på to tap hjemme - men det for sterke Norwich og West Bromwich. Dette Swansea-laget har et fint toppnivå. I tillegg til å vunnet tre av de siste fem hjemmekampene, så har man og spilt 2-2 mot Leeds tidligere i sesongen. Leeds som topper tabellene. Åtte plussmål er sterkt med tanke på at man ligger på 11. plass. Laget scorer en hel del mål, men sliter med å holde tett bakover. 

Målscoreren Wilfred Bony er trolig ute til dagens kamp. 

Aston Villa startet årtes Championship på en hyggelig måte. Etter fem kamper sto laget med 2-3-0, og var ubeseirede. Så endte de påfølgende ti kampene med 2-3-5. Dette var tungt for Villa, og man falt nedover på tabellen. Men så tok man tre nye strake seire, og var veldig gode. Her vant man også mot byrival Birmingham, og stemningen var tilbake i Aston Villa. Etter dette trodde man på en varig opptur, men den gang ei. De siste fem har endt med en seier. Det er altfor varierende til å kunne blande seg inn i toppen dette. Dette beskriver et lag som holder seg på midten av tabellen.

For fire dager siden spilte laget kamp mot serieleder Leeds. Her scoret sistnevnte vinnermålet dypt inn i overtid. Etter en meget god førsteomgang der Villa ledet 2-0, endte man opp med å tape. Tungt, men de skal ta med seg at førsteomgangen var god. 

Axel Tuanzebe er ute. 

Det er en vidåpen kamp, men Villa sliter for tiden. Vi tror mest på hjemmelaget, men føler oss på ingen måte sikker. HU spilles på 96-rekkeren. (Alle tegnene dras med på 432-rekkeren).

96-rekkeren: 
1. 
 Watford - Chelsea HB 
2. Brighton - Arsenal UB 
3. Liverpool- Newcastle 
4. Leicester - Manchester City B 
5. 
Tottenham - Bournemouth  
6.
 Manchester United - Huddersfield 
7. 
Burnley - Everton UB 
8. Crystal Palace - Cardiff 
9. 
Norwich - Nottingham Forest HU 
10. Leeds - Blackburn H 
11. Sheffield United - Derby HUB
12.
 Swansea - Aston Villa HU

432-rekkeren: 
1. 
Watford - Chelsea HUB 
2. Brighton - Arsenal UB 
3. Liverpool- Newcastle 
4. Leicester - Manchester City B 
5. 
Tottenham - Bournemouth 
6.
 Man United - Huddersfield 
7. 
Burnley - Everton UB 
8. Crystal Palace - Cardiff 
9. 
Norwich - Nottingham Forest HU 
10. Leeds - Blackburn HU
11. Sheffield United - Derby HUB 
12.
 Swansea - Aston Villa HUB

Klikk her for å levere din tippekupong