SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool kan slå City

Mohamed Salah har vært enorm for Liverpool denne sesongen. Har han og angrepskompisene i Liverpool dagen søndag, kan City få problemer!

Mohamed Salah har vært enorm for Liverpool denne sesongen. Har han og angrepskompisene i Liverpool dagen søndag, kan City få problemer! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

På sitt beste slår Liverpool hvem som helst!

DEL

SøndagsbongenJada, Coutinho har reist, men Liverpool har fortsatt nok angrepskraft til å lage masse trøbbel for Manchester City. Søndagens gjester på Anfield har ennå ikke tapt denne sesongen, men kan det kanskje skje her?! Jeg gleder meg vilt, tror kampen blir stor underholdning, og at ett av lagene vinner. Splitt i kamp 1!

Barcelona er like suveren i Spania som City er i England, og der trenger vi ikke gardere. Heller ikke i Lyon, som har funnet formen i det siste.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er søndag klokken 1455.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool - Manchester City  (H)B

Kjempegøy kamp, fordi Liverpool er best mot de beste, og City er jo de aller beste! Også spennende fordi City har vist ørsmå tegn til å ha tatt foten litt av gassen, pluss at Liverpools angrepsrekke ikke står tilbake for noen. Dette er litt enten/eller, prøver en splitt!

2. Real Sociedad - Barcelona  B

Så er vi i spansk La Liga, som Barcelona topper suverent. Dette er Baskerland mot Catalonia, og førstnevnte er mer kjent for god mat enn så veldig god fotball. I hvert fall ikke fotball på Barca-nivå. Klink B.

3. Alaves - Sevilla  (HU)B

Alaves startet sesongen med seks strake tap, men så har de vunnet fem av de tolv siste. Men de øvrige syv er tapt, så de ligger fortsatt under streken. Sevilla er på 5.-plass, men helt ute av form, og har tapt seks av ni bortekamper. Veldig vanskelig, kjører den hele her.

4. Espanyol - Athletic Bilbao  (H)U

Her har vi to lag i form. Espanyol har løftet seg vekk fra nedrykksstriden med en uavgjort og så to seire, mens Bilbao ikke har tapt på syv kamper (3-4-0). Vertene er gjerrige hjemme, så jeg heller mot H, men setter U i utgang.

5. Cadiz - Córdoba  H

Så er vi nede i Segunda, der Cadiz er i fantastisk form. Åtte av de ni siste er vunnet, den siste av disse endte uavgjort. Det har sendt dem opp på 2.-plass og direkte opprykk, mens Córdoba kaver i bunnen.

6. Albacete - Granada  U(B)

Albacete tok ett poeng på de fem første kampene, men siden har de vært på det jevne. Spiller en del U (seks av de elleve siste). Granada er såvidt inne på playoff, og spiller også mye U borte. Mener U-en skal krysses først, men Granada er det beste laget.

7. Deportiva Leones - La Hoya Lorca  H

Etter en fin start, har Leonesa bare vunnet én av de 16 siste! Nå har ti av disse 16 endt U, så det er ikke helt mørkt, men de er bare såvidt over streken i Segunda. Lorca er under, etter fem strake tap. Har 1-1-9 borte, så jeg tror endelig Leones skal få seg en seier igjen!

8. Saint-Etienne - Toulouse  (H)U

Så over til Frankrike, der Saint-Etienne har falt fullstendig sammen. De tok seg videre i cupen mot 2.-divisjonslaget Nimes sist helg, men i serien har de ikke vunnet på ti kamper! Toulouse er omtrent like ille, så her er bare å sette U-en først, og satse på hjemmefordel.

9. Lyon - Angers  H

På kontinentet tar fotballen juleferie, så dette er første serierunde siden 20. desember (cup sist helg). Inn mot jul var Lyon i slag, de vant de fire siste. Angers vant den siste før pausen, men er i motsatt ende av tabellen, så dette skal være en H.

10. Nantes - Paris Saint-Germain  B

Nantes er blant de gjerrigste i fransk 1. divisjon, de har bare sluppet inn fem på ni hjemmekamper. Nå skal de selvsagt får problemer med å stå imot, for her kommer oljesmurte PSG på besøk. Ingen i Frankrike stopper dem, heller ikke et bra Nantes-forsvar.

11. Köln - Borussia Mönchengladbach  (H)B

I siste runde før jul skjedde det – Köln fikk sesongens første serietriumf! Den kom mot høyst middelmådige Wolfsburg, og Mönchengladbach er noen hakk bedre. Men siden Köln er en aldeles kokende fotballby der ting tar fyr av ingenting, kjører jeg en splitt her.

12. Borussia Dortmund - Wolfsburg  H

Dortmund fikk omsider toget på skinnene igjen før jul, etter en seriøs avsporing og åtte kamper uten seier! Finner de tilbake fra taktene fra sesongstarten, er det bare Bayern München som er bedre i Tyskland. Jeg tror Wolfsburg får bank.