SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United skal stoppe City

Her dundret Papiss Cissé inn et vakkert mål mot Chelsea.

Her dundret Papiss Cissé inn et vakkert mål mot Chelsea. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Bergen (ANB): Vi tror Papiss Cisse og Newcastle United senker serielederne.

DEL

Det finnes flere interessante objekter fra flere idretter og ligaer på dagens oddskupong, men når Norsk Tipping er markedsledende på Newcastle-seier hjemme mot Manchester City, fristes vi til spill.

11. Newastle United - Manchester City

Newcastle ligger på 5. plass, med like mange poeng som Tottenham som innehar den siste mesterligaplassen. Det er to poeng opp til Arsenal på 3. plass, men Arsene Wengers mannskap har en kamp mer spilt enn Newcastle. Manchester City er målfrskjellen foran Manchester United i kampen om Premier League-tittelen.

Det er svært mye som står på spill for Newcastle i dagens kamp. Den gigantiske trykkfeilen mot Wigan for en uke siden er det eneste tapet i løpet av de åtte siste kampene. De andre syv er vunnet.

Det er lenge siden vi har kost oss så mye med å se et mål om igjen og om igjen og om igjen og om igjen, som med Papiss Chisses 2-0-mål borte mot Chelsea i midtuken. Kanskje årets mål i Premier League. Cisse har i det hele tatt vært en åpenbaring, med 13 mål på tolv kamper etter overgangen fra Freiburg i januar.

Hjemme på St. James' Park har Newcastle 11-5-2. Forrige tap på eget gress kom 21. desember mot West Bromwich.

Det så stygt ut for Tiote i midtuken, men han er faktisk meldt klar igjen til denne kampen. Stuart Taylor er definitivt ute, mens Simpson er usikker. Troppen: Krul, Elliot, Harper, Simpson, Santon, R. Taylor, Ferguson, Tavernier, Perch, Coloccini, Williamson, Tiote, Cabaye, Guthrie, Ben Arfa, Gutierrez, Obertan, Marveaux, Abeid, Gosling, Vuckic, Ba, Cisse, Shola Ameobi og Best.

Manchester City imponerte voldsomt og vant fortjent det mange har kalt seriefinalen mot Manchester United mandag. Det var de lyseblås fjerde strake seier, etter tre kamper uten trepoengere før der igjen.

9-4-5 på bortebane, gjør City til nest best i Premier League på fremmed gress, men dee har likevel tatt åtte poeng mindre borte enn byrival United.

Det blir neppe store endringer på City-laget til denne kampen, men det er ikke utenkelig at James Milner dukker opp i startoppstillingen. Troppen: Hart, Pantilimon, Richards, Zabaleta, Kompany, Lescott, Savic, K Toure, Kolarov, Clichy, Milner, Johnson, Nasri, De Jong, Barry, Y Toure, Pizarro, Silva, Balotelli, Aguero, Tevez og Dzeko.

Norsk Tipping har vært utrolig spandable med oddsen på hjemmeseier i denne kampen. Newcastle har like mye å spille for som Manchester City. Vi er dessuten usikre på hvordan City klarer å mobilisere etter den utladningen som garantert har vært etter seieren mot Manchester United. Spesielt vrient blir det at de møter et så formsterkt lag, og en spiss som Papiss Chisse, som har en utrolig evne til å score mål utav ingenting. Vi spiller single på Newcasstle-seier i denne kampen. Oddsen er 4,95.

Rekkepris: 100,-

Systemtype: Enkeltrekke

Spillstopp: søndag 2012.05.06 14:25:00

Kamp Odds

11 H Newcastle - Manchester City 4,95

Odds totalt 4,95

SPILL DAGENS ODDSTIPS HER (innsatsen styrer du selv)