SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Uunngåelig U

Lazio-keeper Federico Marchetti kunne juble etter avansementet mot Borussia Mönchengladbach. Nå vneter ny tysk motstand.

Lazio-keeper Federico Marchetti kunne juble etter avansementet mot Borussia Mönchengladbach. Nå vneter ny tysk motstand. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Her er dagens oddstips.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Gårdagens oddstips gikk i dass da Sparta gikk i oppløsning på slutten, men det er viktig å komme seg opp på hesten igjen.

I dag preges programmet av første kamp i 16-delsefinalen i Europaligaen og NHL.

VFB Stuttgart-Lazio 1,95 3,05 3,25

Stuttgart slo ut Genk i åttendelsfinalen etter 3-1-sammenlagt, men det var 2-0 seieren på bortebane som sikret avansementet.

I gruppespiller vant ikke Stuttgart en eneste hjemmekamp, og ble stående med 0-2-1. Igjen var det borteformen som reddet dem.

Lazio slo på sin side ut Borussia Mönchengladbach etter å ha lagt grunnlaget med 3-3 i første kamp i Tyskland.

Gikk ubeseiret gjennom gruppespillet, der to av tre bortekamper endte med uavgjort.

Stuttgart er i god form, selv om det ble et knepent tap borte mot Leverskusen i helgen. Står med 3-1-1 på de siste fem. Ligger helt ende på en 11. plass i Bundesliga.

Lazio kjemper om en Mesterliga-plass, men etter en liten formsvikt, har Lazio falt ned på en 4. plass. Tapte 3-0 borte mot Milan i helgen. Står med 2-1-2 på sine siste fem.

Bisevic er suspendert for hjemmelaget. Spissen Cacau og vingen Torun er også ute. Midtstopperen Georg Niedermeyer er tvilsom.

Lazio mangler Klose og Brocchi.

Uavgjort er et ganske vanlig resultat i første kamp i sluttspillrundene. Uavgjortfaren er også overhengende her. 3,05 er litt skuffende betalt, men like fullt et godt spill.

Vi kjører denne som en singel.

Dagens spill:

VFB Stuttgart-Lazio 1,95 3,05 3,25

Spill her!

Vi satser 150 kroner.