Gå til sidens hovedinnhold

24-åring legger opp

Artikkelen er over 7 år gammel

Preben Rasmussen (24) er ferdig i FyllingenBergen og med håndballen.

– Det er det tøffeste valget jeg noensinne har tatt, sier strekspilleren til BA.

Rasmussen har vært i forhandlinger med FyllingenBergen en lengre periode, og fikk et nytt kontraktstilbud senest torsdag.

VENNENE DRO

– Tilbudet var greit det, og jeg har ikke noe å si på klubben. Det handler rett og slett om min egen motivasjon, sier bergenseren.

– Hvordan forsvinner den som 24-åring?

– Det er flere grunner. Harald Reinkind, Erik og Kristian Bjørnsen forvinner fra klubben også. Det er mine beste venner der. Samtidig er ikke håndballen noe man lever av. Hvis en skal prestere på streken må en ofre blod, svette og tårer. Det var ikke jeg klar for, svarer Rasmussen.

HAR VUNNET ALT

Strekspilleren har syv sesonger i Fyllingen bak seg, og har vunnet serien, sluttspillet og cupen i løpet av tiden i Framohallen. Rasmussen, som opprinnelig kom fra Årstad, har også en rekke aldersbestemte landskamper bak seg.

– Den andre cupgullet jeg vant, for et halvår siden, var høydepunktet. Da var jeg en viktig del av laget, og det lå i kortene at det var siste finalen jeg kom til å spille med flere av spillerne, forteller Rasmussen.

Nå skal han fokusere på utdanningen, og starte en ny hverdag som eiendomsmegler. Det blir kanskje håndballspill på et lavere nivå. I Fyllingen tror han at erstatteren blir mannen som holdt ham selv på benken i mange sesonger, Andreas Gjeitrem.

NEPPE GJEITREM

– Jeg tror han ender opp der, kjenner jeg ham rett, ler Rasmussen.

Gjeitrem har de to siste sesongene spilt for Stord, under påtroppende Fyllingen-trener Vidar Gjesdal.

Fyllingen har tidligere bekreftet til BA at de vil snakke med Gjeitrem om Rasmussen ikke skulle fortsette. Men etter det BA kjenner til skal det mye overtaling til om Gjeitrem blir erstatteren for 24-åringen som legger opp.

Kommentarer til denne saken