Mol og Sørum til kvartfinale

Anders Mol og Christian Sørum er i rute til å vinne nok en storturnering.

Anders Mol og Christian Sørum er i rute til å vinne nok en storturnering. Foto:

Anders Mol og Christian Sørum slet i åttedelsfinalen mot italienske Paolo Nicolai og Daniele Lupo, men vant etter tre sett. Nå er duoen klar for kvartfinale.

DEL

Den norske duoen tok styringen umiddelbart og spilte et gnistrende godt førstesett med noen lekre blokker og harde smasher. 7-3 i favør nordmennene tidlig ble fort til 15-8. Den italienske duoen var sjanseløse i det første settet, som Mol og Sørum vant 21-12.

I det andre settet slet nordmennene betydelig mer. Italienerne tok ledelsen 1-0 og var foran gjennom hele settet, som de vant 21-19.

I det tredje og avgjørende settet viste nordmennene at de er en av verdens beste duoer. De tok kommandoen umiddelbart og ga aldri italienerne noe reell mulighet til å komme seg inn i kampen etter at de ledet 12-4. Nicolai og Lupo knappet innpå til 7-14, men kampen ble avgjort da Nicolai ikke klarte å returnere en hard smash fra Mol.

15-7 i det tredje settet i favør nordmennene gjør at de er klare for kvartfinale i femstjernersturneringen i Wien, der de møter Adrian Heidrich og Mirco Gerson fra Sveits.

– Det var en veldig, veldig tøff kamp. De fightet tilbake etter å ha tapt det første settet og spilte veldig bra. Takk til de to for en flott kamp, uttalte Mol etter kampen.

– Vi kom sterkt ut i det tredje settet og holdt ledelsen gjennom hele settet. jeg er veldig glad for å være i Wien for å spille en kvartfinale, fortsatte Sørum.

Mol og Sørum har møtt den sveitsiske duoen én gang tidligere - i Warszawa i juni 2018. Da var det Heidrich og Gerson som vant 21-17, 21-17.

Artikkeltags