Legendens comeback hindret ikke tap mot byrivalen

Peter Bullock gjorde comeback i byderbyet mot Fyllingen.

Peter Bullock gjorde comeback i byderbyet mot Fyllingen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Peter Bullock er tilbake i Frøya-drakt, halvannet år etter at han egentlig la opp som spiller.

DEL

Frøya havnet i en aldri så liten knipe da importspilleren Daniel Clark valgte å reise hjem til USA midt i sesongen. Amerikaneren ville reise hjem av familiære årsaker, og Frøya gikk med på å terminere kontrakten med den 2,06 høye forwarden.

Erstatteren måtte de ikke langt for å finne. Gultrøyene har klart å lokke 35 år gamle Peter Bullock tilbake på banen etter at han i halvannet år har vært idrettspensjonist.

– Jeg vil ikke si at jeg har kommet ut av pensjonisttilværelsen. Dette er bare midlertidig. Til sommeren er det over – igjen, forsikrer den amerikanske forwarden.

Men hvorfor det egentlig? Idrettsverden har definitivt sett verre comeback-forsøk. Bullock leverte elleve poeng, én assist og seks returer, og fikk bestemannsprisen av den lokale juryen etter det intense derby-tapet mot Fyllingen.

– Jeg kan i alle fall love deg at jeg er sliten. Jeg er i alle fall ti kilo unna matchvekten, gliser Bullock.

Kampfakta

Frøya - Fyllingen 94-97 (28-27, 17-33, 20-16, 29-21)

Basketligaen. Frøya Arena. Dommere: Mantas Buinaskas, Simon Nordeide, Andrzej Rakowski.

Toppscorer Frøya: Nikolas Skouen 28.

Toppscorer Fyllingen: Ognjen Nisavic og Tavario Miller 23.

Legende i Bergen

Bullock er en legende i Basket-Bergen. Han kom til byen som Ulriken Eagles-spiller i 2006, og forlot aldri Vestlandet. Etter et par sesonger i Ulriken gikk ferden videre til Gimle, før han gjorde Frøya-spiller av seg i 2011. Bullock spilte på Melkeplassen frem til han la opp etter 2015/16-sesongen.

– Peter er en vinner. Han har naturlige lederegenskaper, og har mye erfaring. Du sier ikke nei til en slik spiller, sier Frøya-trener Durell Sanford.

Topplag

Men Bullock kunne lite gjøre med kampens resultat. Fyllingen var klart beste i 1. omgang, og hadde en 15 poengluke da lagene gikk til hvilen. Den luken klarte aldri Frøya å hente inn igjen. Seieren gjorde at Fyllingen klatret forbi Frøya på tabellen, og opp på en imponerende 3.-plass.

Artikkeltags