Nådeløs mot eget lag etter tap i lokalderby

Fyllingen-trener Andre Alford mener null og niks var riktig hos eget lag onsdag, heller ikke innsatsen. – Bare å glemme dette, og restarte, sier han.

Fyllingen-trener Andre Alford mener null og niks var riktig hos eget lag onsdag, heller ikke innsatsen. – Bare å glemme dette, og restarte, sier han. Foto:

– Jeg tror guttene undervurderte Frøya. De kom på banen med intensitet, det gjorde ikke vi, beklager Fyllingen-trener Andre Alford etter å ha tapt 74-93 mot Frøya onsdag kveld.

DEL

Fyllingen kom til Frøya Arena med 2.-plass på tabellen og en til nå langt bedre sesong enn hjemmelaget.

– Men man vinner ikke basketballkamper uten innsats, sukker Andre Alford, som trener Fyllingen sammen med Calix Black Ndiaye.

Nisavic toppscorer

For Frøya tok umiddelbart kommandoen, og slapp den aldri. Ognjen Nisavic startet med en trepoenger, og storskytteren fortsatte inn til totalt 28 poeng. Frøya både kjempet og skjøt bedre enn de høyt plasserte gjestene fra sitt nære nabolag.

– Jeg vil ikke si at vi undervurderte dem. Men det er rett som Andre sier; vi så ikke ut til å være klare, beklager Fyllingen-kaptein Karl Otabor.

– Jeg mener fortsatt vi er et bedre lag enn dem. Men spiller vi som her tapet vi mot hvem som helst, sier han ærlig.

Utskiftninger i Frøya

I Frøya-leiren var stemningen naturlig nok bedre.

– Vi gjorde det vi skulle, og har gjort det en stund nå. Folk har begynt å finne rollene sine, sier trener Edmunds Gabrans. Han startet sesongen med en australsk og en bulgarsk import, men begge har forlatt Bergen.

– De fant seg aldri til rette. Vi prøvde å hjelpe dem med å finne jobber, vi er jo ikke helprofesjonelle. Men det fungerte ikke, forklarer Gabrans.

Inn kom i stedet amerikaneren Armani Shawn Flannigan, som har spilt i georgisk basketball de siste årene.

– Han gjør en god jobb, både med poeng og returer. Vi har nå et lag der motstanderen må ta hensyn til flere trusler, og det har vært planen hele veien, sier den tidligere storspilleren.

https://wp.nif.no/PageTournamentDetails.aspx?LinkId=391654

Artikkeltags