Nytt tap for Gimle

Etter helgens tap mot både Kongsberg og Bærum, tror Gimle-trener Audun Eskeland at ligagullet er tapt.

DEL

Lørdag møtte Gimles basketherrer serieleder Kongsberg. Det endte med 80-81-tap for bergenserne. Med seier her ville de ha overtatt tabelltoppen, men i stedet er det Kongsberg som nå har styringen.

– Vi gjør feil i avgjørende øyeblikk, og da blir det ikke godt nok, sa Eskeland til BA etter den kampen.

Søndag møtte de Bærum til et nytt tøft oppgjør. Etter en jevnspilt kamp, måtte Eskelands menn gi tapt også her. Det endte til slutt med 87-82-seier for bærumslaget. Dermed står de to lagene nå med samme poengsum på 2.-plass når det gjenstår fire kamper av grunnserien.

Jubel for Frøya

Allerede lørdag slo treneren fast at det vil bli tøft å ta ligagullet.

– Det ser ut som om Kongsberg stikker av med det, men det er jo et sluttspill etterpå da, sa Eskeland.

Det ble en dårlig helg også for Fyllingen, som gikk på sitt åttende strake tap på lørdag. Laget tapte 89–101 mot Ammerud på lørdag og ligger plassert på 5.-plass. Frøya var i aksjon både lørdag og søndag. I motsetning til sine bergenskollegaer, kunne de juble for to seire. Lørdag slo de Centrum 93-83, og søndag vant de med 101–76 over Ammerud på hjemmebane. De ligger dermed på en 4.-plass, to poeng foran Fyllingen.

I damenes basketliga var det lokaloppgjør mellom Ulriken og Bergen Elite på lørdag. Ulriken gikk som ventet seirende ut av duellen og vant 83–55.

Artikkeltags