– Internt ser vi noen småting som vi kan bli bedre på. Jeg tror ikke det er noe publikum eller deltakere ser, men det er småting som vi legger merke til, sier arrangementsleder Janne Jensen.

– Hva da?

– Altså, det har gått veldig fint. Men når det står en bil eller en buss i løypen like før det hele starter da må man være kreativ!

Les også: Skulle egentlig ikke løpe, men tok sin 12. seier

Gigantsuksess

Med 10.760 påmeldte, ny løyperekord, strålende sol og et folkeliv mange andre nok misunner dem ble Bergen City Marathon en gigantsuksess - igjen.

– Det har vært en super dag, med det fantastiske været. Spesielt kjekt var det med det folkelivet som var. Jeg tror de aller fleste har kost seg her i dag, sier Jensen.

Siden arrangementet så dagens lys for fem år siden har det bare blitt større og større. Antall deltakere er doblet og det har blitt Norges fjerde største løpekonkurranse - kanskje har det til og med klatret opp på 3.-plass, men det blir ikke klart før antall deltakere er helt klart.

Bildeserie

Bildeserie fra Bergen City Marathon

Tredje størst?

Sist helg passerte 9.600 utøvere målstreken under Sentrumsløpet i Oslo, som er Norges tredje største løpekonkurranse. At Bergen City Marathon med sine 10.760 påmeldte passerer dem allerede i år er ikke utenkelig. 

– Det er som regel en liten prosentandel som ikke møter opp, men vi får se når det endelige tallet er klart, smiler Jensen.

Les også: Engelskmann knuste løyperekorden

Les også: – Det kan nok bli en utfordring