Gå til sidens hovedinnhold

Brækhus klar for ny kamp i USA

Artikkelen er over 2 år gammel

Cecilia Brækhus møter polske Aleksandra Magdziak-Lopes i sin neste VM-kamp i boksing. Det skjer i Carson sør for Los Angeles 8. desember.

Magdziak-Lopes har tidligere bokset to tittelkamper og har 18 seirer, tre uavgjorte og fire tap som profesjonell. Hun er nå bosatt i USA.

– Jeg kjenner Aleksandra veldig godt, og dette blir en svært tøff utfordring for meg, sier Sandviken-jenten i en pressemelding.

– Det har vært drømmen min å møte Cecilia, og jeg kan ikke vente. Hun er verdens beste kvinnelige bokser og har vært det i mange år, men 8. desember akter jeg å ta utforringen og sikre meg titlene hennes, sier Magdziak-Lopes.

Hovedkamp

Det var allerede klart at Brækhus skulle bokse sin neste kamp på fotballarenaen i Carson, der hun beseiret Kali Reis i mai, i den første HBO-overførte kvinnekamp noensinne. Kampen i desember blir hovedkamp på et HBO-overført stevne der også Roman «Chocolatito» Gonzalez blir en attraksjon.

Gonzalez fra Nicaragua møter mexicanske Pedro «Jibran» Guevara i super fluevekt.

Billettene til stevnet legges ut for salg fredag.

Les også

Brækhus med tre verdensrekorder i Guinness rekordbok

– Det er flott å være tilbake i Los Angeles. Det føles som mitt annet hjem nå. Akkurat nå er det ganske kalt i Norge, så solen og det varme været gjør meg godt. Jeg venter at mange fans fra Norge kommer til kampen min og får nyte solen i Sør-California, sier Brækhus.,

– Sammen med min trener Johnathon Banks er jeg allerede i hardtrening.

Aldri kjedelig

Brækhus takket HBO for å gi henne sjansen til å bokse hovedkamp.

– Jeg lover å gi dere en ny stor kamp. Den forrige kampen min var veldig spennende, og denne blir det også. Jeg gjør ikke kjedelige kamper, sier hun.

– Jeg skal forsvare alle beltene dere ser foran meg. De representerer et helt livs hardt arbeid. Jeg håper at når tiden er inne til å legge opp så gjør jeg det ubeseiret. Det er min drøm og mitt mål.

Brækhus har bokset 34 proffkamper og vunnet alle.

Les også

Overrasket Brækhus tok sin strake 34. proffseier

Kommentarer til denne saken