Gå til sidens hovedinnhold

Overrasket Brækhus tok sin strake 34. proffseier

Artikkelen er over 2 år gammel

– Jeg var overrasket over hvor mye hun klarte å ta imot, men russerne er beintøffe, sier Cecilia Brækhus til Viasat 4.

Cecilia Brækhus var best fra begynnelse til slutt i Moskva lørdag kveld mot Inna Sagajdakovskaja. Sandviken-damen var aldri reelt truet, hun fikk inn flere gode treffere mot hjemmehåpet, men russerinnen kjempet tappert og sto kampen ut.

– Jeg var overrasket over hvor mye hun klarte å ta imot, men russerne er beintøffe, sa Cecilia Brækhus til Viasat 4 like etter kampslutt.

Brækhus: – Aner ikke hva som venter meg  

Brækhus har funnet roen etter å ha gått tilbake til sin vante suksessoppskrift

Ikke hennes beste kamp

Dermed beholder Brækhus alle sine fem belter, hun har hittil ikke tapt en eneste gang som proff. I går vant hun sin 34. kamp på rad i proffsirkuset!

– Det gikk ganske greit, jeg tok det egentlig litt «safe». Hun har prøvd å psyke meg ut hele uken, men som sagt så gikk det ganske greit, dette her, sier Brækhus.

Elgan imponert over Sagajdakovskaja

Brækhus kalles og kaller seg selv «The first lady», og er anerkjent som verdens beste kvinnelige proffbokser, uansett vektklasse. Men kampen i går var altså ikke hennes beste.

I Viasats studio sa ekspertkommentator og bergenser Fam Elgan, selv meget god amatørbokser inntil hun la opp, at «det var en litt tung dag på jobben for Cecilia». Hun la til at hun var imponert over Sagajdakovskaja, som ga Brækhus bedre motstand enn forventet.

– Nå skal vi bare få sjekket at alt er som det skal (med kroppen), så skal vi bort igjen til Statene, sier Brækhus, som trenes av amerikanske Jonathon Banks.

Kommentarer til denne saken