Lihaug gikk på nytt tap

Sotra-bokserr Tim-Robin Lihaug (25) tapt lørdag kveld sin fjerde kamp.

Sotra-bokserr Tim-Robin Lihaug (25) tapt lørdag kveld sin fjerde kamp. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tim-Robin Lihaug tapte boksekampen mot Sergej Gorokhov i Riga lørdag kveld. Russeren fikk tidlig overtaket mot nordmannen.

DEL

I latviske Arena Riga bokset Tim-Robin Lihaug sin proffkamp nummer 20 lørdag kveld. Det endte med et tap for nordmannen, skriver Nettavisen.

I lett tungvektsmøtet med russiske Sergej Gorokhov fikk Sotra-bokseren en real utfordring. Den norske 25-åringen ble truffet av en rekke slag fra russeren, som sikret seg et overtak i flere av de ti rundene.

– Det er litt for rene treffere fra Gorokhov litt for ofte, kommenterte Viasport-kommentator Thomas Hansvoll underveis.

Der russeren klarte å sikre seg overtaket i noen av rundene, slet Lihaug med å gjøre det samme. I stedet ble det en del jevne runder, men ikke spesielt mange som gikk i norsk favør på klart vis.

Fire tap på 20 kamper

Hansvoll ble etter hvert klar på at ting så såpass tungt for Lihaug at nordmannen ville trenge en knockout for å sikre seieren mot Gorokhov. Det ble det ikke noe av for Sotra-bokseren, og i stedet var det russeren som vant kampen.

Til slutt bestemte dommerne at Gorokhov vant med poengene 99-97, 97-93, og 100-96.

Lihaug står nå med 16 seire og fire tap så langt i karrieren. Ni av de 16 seirene har kommet på knockout.

Tim-Robin Lihaug skriver følgende på sin egen Facebook-profil: «Jeg har hatt en utrolig bra oppkjøring, men fikk det ikke ut i ringen. I dag var jeg rett og slett ikke den beste bokseren. Det eneste jeg vet om fremtiden min nå er når jeg skal fly hjem i morgen. Tenker ikke på noe annet nå, men skal samle meg med teamet etter noen dagers hvile og se hva vi gjør videre. Tusen takk til alle dere som heier på meg».

Hovedkampen i stevnet er møtet mellom den ubeseirede hjemmefavoritten Mairis Briedis og Mike Perez. Latvieren og cubaneren gjør opp om WBCs cruiservekt-tittel.

Artikkeltags