Gå til sidens hovedinnhold

Pallesen gjorde narr av Bendtner – da så Kåre rødt

Artikkelen er over 4 år gammel

Fredrik Pallesen Knutsen koste seg i pressesonen etter at Haugesund senket serieleder Rosenborg på hjemmebane.

– Jeg koste meg egentlig bare med ham. Han går bare rundt og sutrer hele kampen og var egentlig overraskende svak. Ikke særlig vanskelig å spille mot, sier Fredrik Pallesen Knutsen til VG om duellen med Rosenborgs danske stjerne, Nicklas Bendtner.

Møhlenpris-gutten fikk tillit fra start i midtforsvaret til Haugesund, og skulle bryne seg på den tidligere Arsenal- og Wolfsburg-spilleren. Og kommentarene til pressen kan jo tyde på at Pallesen ikke akkurat var kjempeimponert av Bendtner.

Da VG konfronterte Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen med uttalelsene til den bergenske 20-åringen, så trønderen rødt.

– Driter i Pallesen

– Det er vel han som slipper Bendtner til en gedigen målsjanse, så han burde vel passet bedre på ham, svarer RBK-treneren syrlig.

– Jeg driter vel i Pallesen. Hva er han, 17 år? Og spilt ti eliteseriekamper? Vi har analysert Haugesund, og Pallesen er vel involvert i halvparten av målene, så han har vel en del å jobbe med selv.

Tapet mot Haugesund var Rosenborgs andre denne sesongen. Haris Hajradinovic scoret i kampens 5. minutt, og trønderne maktet aldri å komme tilbake. Rosenborg har hatt en dårlig periode, med bare én seier på de siste seks kampene.

For øvrig kåret Haugesunds Avis Pallesen Knutsen til banens beste, og beskrev ham på denne måten:

«Banens beste. Tøff i duellspillet. Matchet Nicklas Bendtner. Hadde mange viktige involveringer. Flink til å bryte foran motspiller. Fortsetter å imponere sammen med Skjerve i midtforsvaret.»

Sarpsborg-tap

Sarpsborg 08 tapte også sin bortekamp mot Sandefjord 1-0. Abdoulaye Seck scoret kampens eneste mål.

Vertene klarte å holde unna til tross for at Sarpsborg 08 sendte alle mann i angrep mot slutten av kampen, og vant kampen fortjent. 

Dermed har Rosenborg 25 poeng, og ti plussmål. Sarpsborg 08 blir stående på 24 poeng, mens Brann har 22.

Rødtrøyene har 14 plussmål, og vil dermed innta tabelltoppen på bedre målforskjell enn Rosenborg dersom de vinner mot Stabæk på Stadion mandag.

Kampen kan du selvfølgelig høre direkte på BAs nettradio klokken 19.

Kommentarer til denne saken