Her er Arna-Bjørnars nye trener

Remi Natvik blir trener for Arna-Bjørnar (Foto: Marius Simensen, Digitalsport)

Remi Natvik blir trener for Arna-Bjørnar (Foto: Marius Simensen, Digitalsport) Foto:

Remi Natvik (33) er bekreftet som ny Arna-Bjørnar-trener.

DEL

Det har lenge vært på det rene at stordabu Remi Natvik (33) ville erstatte Morten Røssland som Arna-Bjørnar-trener. Onsdag ble det endelig avgjort, Natvik tar han over Toppserielaget fra 1. februar.

– For meg er dette et steg i riktig retning. Dette er en spennende klubb som passer meg perfekt med tanke på verdier og spillestil, sier Natvik.

Startet i Hovding

Natvik kommer fra jobben som assistenttrener i Aalesund, men har lang erfaring fra bergensfotballen på herresiden. Allerede i 2010 fikk han jobb som trener i Hovding. Både Kjetil Knutsen og Olafur Örn Bjarnason hadde Natvik med seg i trenerteamet da de var hovedtrenere for FK Fyllingsdalen. Imellom de to trenerne hadde han en periode i Hønefoss under Rune Skarsfjord. Han ble hentet til Aalesund fra jobben som spillerutvikler og assistenttrener i Fana.

Juniorgull med FKF

I Fyllingsdalen jobbet han blant annet med brødrene Kjetil og Stein Arve Lone, to mann han får med seg i trenerteamet på Arna idrettsspark.

– Blant annet tok vi NM-gull med juniorlaget til Fyllingsdalen, så vi kjenner hverandre godt. Og at de er med er en av forutsetningene til at jeg takket ja til denne jobben, sier 33-åringen.

Han kommer fra Stord, men de mange årene i bergensfotballen gjør at dialekten ligner mistenkelig på bergensk.

Natvik kommer til en klubb som har mistet en rekke sentrale spillere denne vinteren. Hele fem av bærebjelkene har tatt turen til byrival Sandviken.

 – Men selv om Arna-Bjørnar har mistet mange spillere, er det mange lovende spillere igjen. Vi har en bra stamme. Troppen er litt liten, men det jobbes med spillerlogistikken, sier 33-åring.

Men det vil ta tid.

– I og med at det er mange utskiftninger på en gang, skal ting sette seg. Det er en prosess som vil ta litt, sier han.

Styreleder i Arna-Bjørnar Fotball Kvinner, Siv Lekven, er glad for å han landet en ny trener.

– Det er med stor tilfredsstillelse vi ønsker Remi velkommen til oss. Remi har en bakgrunn som vi syns er spennende. Med hans spisskompetanse spesielt innen spillerutvikling har vi nå en gyllen mulighet til å definere et nytt lag med flere unge spillere.

Artikkeltags