– Klubben passer meg perfekt

Remi Natvik (33) kommer fra jobben som assistent i Aalesund. FOTO: NTB scanpix

Remi Natvik (33) kommer fra jobben som assistent i Aalesund. FOTO: NTB scanpix

Artikkelen er over 1 år gammel

– Klubben har mange lovende spillere, selv om troppen kanskje er litt liten per dags dato, sier Arna-Bjørnars nye trener.

DEL

Det har lenge vært på det rene at stordabu Remi Natvik (33) ville erstatte Morten Røssland som Arna-Bjørnar-trener. I går ble det endelig avgjort, Natvik tar over Toppserien-laget fra 1. februar.

– For meg er dette et steg i riktig retning. Dette er en spennende klubb som passer meg perfekt med tanke på verdier og spillestil, sier Natvik.

Startet i Hovding

Natvik kommer fra jobben som assistenttrener i Aalesund, men har lang erfaring fra bergensfotballen på herresiden. Allerede i 2010 fikk han jobb som trener i Hovding.

Både Kjetil Knutsen og Olafur Örn Bjarnason hadde Natvik med seg i trenerteamet da de var hovedtrenere for FK Fyllingsdalen.

Imellom de to trenerne hadde han en periode i Hønefoss under Rune Skarsfjord. Han ble hentet til Aalesund fra jobben som spillerutvikler og assistenttrener i Fana.

Juniorgull med FKF

I Fyllingsdalen jobbet han blant annet med brødrene Kjetil og Stein Arve Lone, to menn han får med seg i trenerteamet på Arna idrettsspark.

– Blant annet tok vi NM-gull med juniorlaget til Fyllingsdalen, så vi kjenner hverandre godt. Og at de er med er en av forutsetningene til at jeg takket ja til denne jobben, sier 33-åringen.

Han kommer fra Stord, men de mange årene i bergensfotballen gjør at dialekten ligner mistenkelig på bergensk.

Natvik kommer til en klubb som har mistet en rekke sentrale spillere denne vinteren. Hele fem av bærebjelkene har tatt turen til byrival Sandviken.

– Men selv om Arna-Bjørnar har mistet mange spillere, er det mange lovende spillere igjen. Vi har en bra stamme. Troppen er litt liten, men det jobbes med spillerlogistikken, sier 33-åring.

Men det vil ta tid.

– Gyllen mulighet

– I og med at det er mange utskiftninger på en gang, skal ting sette seg. Det er en prosess som vil ta litt tid, sier han.

Styreleder i Arna-Bjørnar Fotball Kvinner, Siv Lekven, er glad for å ha landet en ny trener.

– Det er med stor tilfredsstillelse vi ønsker Remi velkommen til oss. Remi har en bakgrunn som vi syns er spennende. Med hans spisskompetanse spesielt innen spillerutvikling har vi nå en gyllen mulighet til å definere et nytt lag med flere unge spillere.

Artikkeltags