Nå er gravingen i gang i Arna

Gravemaskinene inntok Arna Idrettspark i går morges. Dermed fjernes siste rest av naturgress fra Arna idrettspark.

Gravemaskinene inntok Arna Idrettspark i går morges. Dermed fjernes siste rest av naturgress fra Arna idrettspark. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Gravearbeidet på Arna idrettspark er i gang. Det betyr at søndagens hjemmekamp mot Kolbotn flyttes til Myrdal kunstgress.

DEL

Byderbyet mot Sandviken, med den påfølgende cupkampen mellom Arna-Bjørnar og Brann, ble de to siste fotballkampene på naturgresset på Arna idrettsplass.

Eksiltilværelsen til Arna-Bjørnars toppseriekvinner varer i bare én kamp. For etter bortekampen mot Stabæk 18. mai, tar toppserie VM-pause helt til slutten av juli.

Til hjemmekampen mot Røa 27. juli skal det stå et flunkende nytt kunstgress klart på Arna idrettspark.

At Arna-Bjørnar bytter dekke midt i sesongen, bekymrer ikke trener Remi Natvik.

– Det er egentlig bare positivt. Vi har vel bare spilt tre kamper på naturgress til nå i år, og vi trener nesten utelukkende på kunstgress, så det ser jeg bare som en fordel, sier Natvik til BA.

At gresset byttes ut med kunstgress betyr at Arna-Bjørnar-jentene får trene jevnlig på kamparenaen. Og kanskje viktigst av alt: De slipper å bytte underlag hele tiden. Søndagens kamp mot Kolbotn sendes direkte på BA.no fra klokken 13.55.

– Det blir som de fleste kampene i Toppserien: Tett og jevnt, sier Natvik om laget som har scoret tredje flest mål i Toppserien til nå i år.

Artikkeltags