Punget ut for å beholde toppscoreren

Geir André Herrem (29), som har vært toppscorer for Åsane de to siste sesongene, signerte tirsdag en ny ettårskontrakt med Åsane.

Geir André Herrem (29), som har vært toppscorer for Åsane de to siste sesongene, signerte tirsdag en ny ettårskontrakt med Åsane. Foto:

Åsane fikk til slutt underskriften de lengtet etter: Den til Geir André Herrem (29).

DEL

Jærbuen er toppscorer to år på rad for oransjetrøyene. I år nettet han elleve ganger i 1. divisjon for et lag som slet store deler av sesongen.

Den smarte bakromsspissen, som også kan ta for seg i duellene, har skrevet en ettårskontrakt med Åsane. - Geir er en kjernesignering, kaller sportslig leder i Åsane, Trond Bjørndal, tirsdagens nyhet.

– Er han årets viktigste signering?

–  For å si det sånn: Vi delte nettopp ut to toppscorerpriser til ham. Det sier seg selv at spillere som kan gjøre måler viktige. Spesielt når Åsane har en av spillerne som lager flest mål. Vi er glad for dette, svarer Bjørndal.

Fra før av har han sikret seg ikke ukjente Erik Huseklepp også i 2018.  Spissen går opp i lønn på Myrdal. Åsane måtte strekke seg for å få Herrem på kroken.

– Ja, det måtte vi. Fordi Geir er en viktig spiller. Vi har prøvd å legge forholdene til rette for ham. Han er en familiemann som må bruke mye av tiden sin på fotball. Da har vi følt at vi har møttes på et nivå som gjør at Geir kan forsvare å bruke tiden sin på Åsane, sier den sportslige lederen til BA.

Artikkeltags