Storscoreren klar for Åsane

Øystein Myrkaskog er klar for Åsane.

Øystein Myrkaskog er klar for Åsane. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Øystein Myrkaskog (27) har signert for oransjetrøyene!

DEL

Førde-spilleren trente med Brann da rødtrøyene var på leir i Florø tidligere i sommer. Han var også sterkt ønsket av Sogndal for et par år siden, men takket da nei til eliteserieklubben. Sogndal hentet i stedet skuddfantomet Kristian Fardal Opseth.

Men nå er Myrkaskog endelig en toppfotballspiller. Onsdag kveld var låneavtalen mellom Førde og Åsane formelt klar.

Myrkaskog er Åsanes eiendom ut 2016-sesongen og er klar til Åsanes hjemmekamp mot KFUM Oslo på søndag.

– Det er vi veldig fornøyd med. Dette er en sterk angriper som vi tror passer veldig godt inn i 1. divisjon og i vårt lag, sier sportslig leder i Åsane, Trond Bjørndal, til BA.

Papirmøllen er ennå ikke helt i havn når det gjelder Mohammed Fuseini, men også han forventes å bli klar i løpet av kort tid. Dermed går et hektisk Åsane-vindu mot slutten.

– Når kapteinen din i vårsesongen (Vegard Leikvoll Moberg) ikke lenger er der i høstsesongen, er det åpenbart at du vil forsterke deg og vise spillergruppen at vi ikke senker våre mål, men ønsker å bli enda bedre. Forsterkninger kan gi garderoben ny energi som kan hjelpe oss til å ta nye steg, sier Bjørndal.

Ifølge Norges Fotballforbunds hjemmesider har sogningen 44 kamper for Førde, og 24 mål. Den komplette spissen har scoret seks på 13 kamper så langt i år.

Artikkeltags