Den tidligere Brann-spilleren blir Moldes nye direktør

Ole Erik Stavrum fikk fire sesonger i Brann. Nå skal blir han direktør i Molde.

Ole Erik Stavrum fikk fire sesonger i Brann. Nå skal blir han direktør i Molde. Foto:

Ole Erik Stavrum (52) blir ny Molde-direktør fra nyttår.

DEL

Den tidligere midtstopperen, som spilte i Brann fra 1991- til og med 1994-sesongen, erstatter Øystein Neerland som direktør i klubben som for tiden topper eliteserien.

– Det er en jobb som jeg gleder meg til å starte opp med og det er med stor ydmykhet jeg starter i denne utrolige spennende jobben sier Ole Erik Stavrum i en pressemelding.

– Vi er glad for på kort tid har fått på plass en meget kompetent person for å videreutvikle klubben, som har lang erfaring som spiller, trener i Breddeavdelingen og har vært styremedlem i klubben i mange år, de siste årene som nestleder. Ole Erik har vært ansatt i DNB i atten år og vært ansvarlig for et betydelig næringsliv portefølje sier styreleder i Molde Fotball AS Leif-Arne Langøy i den samme pressemelding.

– Fotballklubb er glad for at Ole Erik har takket ja til stillingen som adm. direktør og med hans bakgrunn i klubben, så ivaretar vi kontinuiteten i klubben videre. Han er en person som kjenner byen, distriktet, supportere og ikke minst næringslivet i regionen sier styreleder i Molde Fotballklubb Odd Ivar Moen.

I de fire sesongene Stavrum spilte for Brann fikk han 81 seriekamper for klubben, og scoret fire mål. Stavrum hadde også 18 cupkamper for rødtrøyene.

Artikkeltags