– Det var egentlig overkjøring hele kampen og vi hadde god kontroll. Det er også viktig at vi scorer flere mål og har et godt utgangspunkt før returoppgjøret, fortalte Maren Mjelde dagen etter seieren. 

Bergenseren spilte hele kampen for Chelsea da de slo svenske Rosengård 3–0 i åttedelsfinalen i mesterligaen onsdag kveld.

Mjelde var spesielt involvert i den første scoringen som kom etter 32 minutter:

– Rosengård mistet ballen i midtbanen og jeg sentret ballen langt i bakrom. Spissen vår tok seg av det og scoret. Den var på ingen måte ferdigscoret, men det er alltid greit å få navnet sitt på en assist, sier en blid Mjelde.

– Beste laget jeg har spilt på

Det er flere grunner til at Maren Mjelde kan smile om dagen.

Klubben hennes, Chelsea leder også den engelske serien etter fire seire av fire mulige så langt.

– Det er det klart beste laget jeg har spilt på, og vi har en stor og god tropp. Uansett hvem vi setter innpå, har vi et godt lag, mener hun.

Mjelde trekker også frem treningshverdagen deres som en årsak til at de lykkes. Dagen etter seieren mot Rosengård fikk hele laget en sjelden fridag. Det var den første på over to uker.

Går for seriegull

Allerede på søndag venter en ny tøff kamp i serien, før returoppgjøret mot Rosengård spilles i Sverige onsdag 15. november. Laget har til gode å sette seg noen store målsettinger i mesterligaturneringen, men Mjelde er klar på hva som gjelder i serien.

– Vi har vært ganske solide så langt. Selv om det fortsatt er ganske tidlig, så har vi absolutt et mål om å vinne serien.

Seriegullet tror Mjelde vil stå mellom dem og Manchester City. De to lagene står nå med samme poengsum, men Chelsea ligger foran på målforskjell.

Manchester City slo for øvrig bergenser Ingrid Marie Spord og resten av LSK Kvinner 5-0 i deres åttedelsfinale i mesterligaen torsdag kveld.