Det ble klart da listen over nominerte spillere til Fotballfesten ble presentert tirsdag.

Nykommer Nchout Njoya har scoret 15 mål og vært en viktig årsak til Sandvikens gode sesong.

Furdal spilte for Nest-Sotra i første halvdel av sesongen, men ble solgt til Viking i sommer. Til sammen har han bidratt med 12 mål og 14 målgivende pasninger. Neste år får han omsider spille i eliteserien.

Disse er nominert

Moldes Eirik Hestad er sammen med Rosenborg-duoen André Hansen og Birger Meling nominert til årets spiller i Eliteserien.

André Hansen har vært solid i RBK-buret og kun sluppet inn 23 mål på 29 kamper. Birger Meling har gjort jobben enklere med godt forsvarsspill foran Hansen, og begge kjemper mot Moldes Eirik Hestad om prisen som årets spiller i Eliteserien.

 

Prisen for årets spiller i kvinnenes eliteserie, Toppserien, står mellom LSK-spillerne Guro Reiten og Ingrid Syrstad Engen, samt Ajara Nchout Njoya fra Sandviken.

De nominerte til prisen for årets spiller i førstedivisjon er Holmbert Fridjonsson (Aalesund), Jonny Furdal (Viking) og Sondre Solholm Johansen (Mjøndalen).

Flere priser

Under tilstelningen skal også Toppscorerprisen i Eliteserien og Toppserien deles ut, samt Årets spillerforbilde, Årets supporterhistorie og Kniksens hederspris.

Fotballfesten avholdes førstkommende søndag, dagen etter at Eliteserien avsluttes.