Henter dansk eliteseriespiller til Lysekloster

Sportslig leder Svein Kollen (t.v.) og trener Thomas Sandal forsterker laget før høstsesongen med Lysekloster. De tar imot Lørenskog, et annet lag i midtsjiktet i 2. divisjon avdeling 3, klokken 16.00 lørdag. Da kan danske Oliver Kirk Larsen få sin debut.

Sportslig leder Svein Kollen (t.v.) og trener Thomas Sandal forsterker laget før høstsesongen med Lysekloster. De tar imot Lørenskog, et annet lag i midtsjiktet i 2. divisjon avdeling 3, klokken 16.00 lørdag. Da kan danske Oliver Kirk Larsen få sin debut. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Lysekloster har signert den danske forsvarsspilleren Oliver Kirk Larsen (25) ut sesongen.

DEL

Larsen er oppvokst i Odense Boldklubb. Her har han spilt både dansk Superliga og europacup, mot blant andre Villlareal og Fulham. Han har også spilt i Hobro og Middelfart, samt halvannen sesong i Vard Haugesund.

– Vi kom i kontakt med Oliver gjennom en dansk agent vi har god kontakt med. Han var på prøvespill her forrige uke, og gjorde et solid inntrykk, sier sportslig leder Svein Kollen i Lysekloster til BA.

– Det er vel ikke gratis å hente en slik spiller?

– Nei, han spiller jo ikke for knapper og glansbilder, sier Kollen, som håper å få Larsen spilleklar til lørdagens kamp mot Lørenskog.

Seks tap og så syv serie!

Lysekloster har hatt en fantastisk snuoperasjon i årets sesong. Det nyopprykkede laget fra Os tapte de seks første kampene i 2. divisjon, før de så har vunnet de syv neste! Nå er laget på 5. plass, fem poeng over midtstreken. Alle under midtstreken rykker ned når det skal legges om fra fire til to 2. divisjonsavdelinger i Norge foran neste sesong.

Sjekk tabellen her

– At vi har klart å snu det, har jo noe å si for hvordan vi satser i sommer. Det hadde ikke vært like interessant å bruke ressurser på å hente spillere hvis vi hadde fortsatt å tape og håpet var syltynt. Men heldigvis gikk det jo ikke slik, sier Kollen til BA.

Artikkeltags