Kulthelten kan miste sesongstarten

Johnny Furdal sliter med en skade han pådro seg i treningskampen mot gamleklubben Nest-Sotra tidligere i vinter. (Foto: NTB scanpix)

Johnny Furdal sliter med en skade han pådro seg i treningskampen mot gamleklubben Nest-Sotra tidligere i vinter. (Foto: NTB scanpix)

Artikkelen er over 1 år gammel

Johnny Furdal (32) er skadet, og kan gå glipp av seriestarten i eliteserien.

DEL

32-åringen ble fort en helt for Viking-fansen da Stavanger-laget hentet kvinnheringen fra Nest-Sotra forrige sommer. Midtbanespilleren fikk mye av æren for at Viking klart å rykke opp til eliteserien igjen, men nå kan den etterlengtede debuten på øverste nivå la vente på seg enda en gang for Furdal.

– Jeg krysser fingrene til at jeg kommer tilbake til sesongstart, men det er uvisst enda. Målet mitt er å være tilbake til da, forteller spilleren til Eurosport.no.

Ironisk nok sliter han med en skade etter en stempling han fikk i treningskampen mot Nest-Sotra tidligere i vinter.

I dag reiser Viking på treningsleir til Marbella i Spania, og der blir ikke Furdal med, melder Stavanger Aftenblad.

– Jeg blir hjemme. Det er ikke så gøy å sykle der nede i et telt mens jeg ser på de andre spiller, så da blir jeg hjemme istedenfor. Da slipper jeg den psykiske knekken, sier han Eurosport.no.

I fjor var Furdal på prøvespill med Brann om vinteren, også den gang pådro spilleren seg en skade som ødela deler av vårsesongen for ham.

Artikkeltags