Nest-Sotra rotet vekk to poeng på overtid

Foto:

Nest-Sotra var klart best i 60 minutter, men rotet vekk to poeng på overtid i søndagens kamp mot Jerv.

DEL

Nest-Sotra startet best i den solfylte og relativt vindstille (!) kampen på Ågotnes. Kampens første store sjanse kom da Nest-nykommer Daniel Arrocha fikk stå hel alene på en corner. Headingen var god, men Jerv-keeper Øystein Øvretveit fikk slått ballen over mål.

Et kvarter ut i kampen var det en annen nykommer, Oliver Kjærgaard, som sendte Nest opp i ledelsen fra straffemerket. Sondre Liseth dro seg inn fra kanten og ble revet ned i feltet, og Kjærgaard trillet straffesparket ned i venstre hjørne. 1-0 til hjemmelaget.

1-0 til pause

Bare minutter senere rullet Nest opp et flott angrep på høyresiden. Liseth steg høyest på innlegget, men Øvretveit fikk slått ballen over mål.

Nest-Sotra var meget gode den første halvtimen. Spesielt Sondre Liseth skapte farlige situasjoner foran Jerv-målet.

Jerv hadde ballen mer det siste kvarteret i 1. omgang, men klarte ikke å skape noen store sjanser. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Nest-Sotra.

Dang-scoring

Ti minutter ut i 2. omgang doblet Alexander Dang ledelsen for Nest-Sotra. Oliver Kjærgaard gikk fremover med ballen og skjøt fra 20 meter. Øvretveit ga retur, og der var målsniken Alexander Dang våkent frempå og headet ballen enkelt i mål.

Nest-Sotra er inne i en god periode, med bare ett tap på seks kamper før søndagens kamp. Den første timen på Ågotnes var de også langt bedre enn Jerv og ledet fortjent 2-0.

Andersen reduserte

Jerv tok mer og mer over banespillet midtveis i 2. omgang, og etter 71 minutter reduserte Glenn Andersen til 1-2. Jerv kom seg rundt på høyresiden og fikk slått inn foran mål. Nest-keeper Egil Selvik fikk en hånd på innlegget, men klarte bare å sende ballen videre på pannen til Andersen. Veteranen nikket inn reduseringen.

Jerv kjørte på for en utligning de siste minuttene. Gjestene hadde ballen mye, men slet med å skape de store sjansene. Nest fikk noen gode kontringsmuligheter, men klarte ikke å ta godt nok vare på dem.

På overtid utlignet gjestene til 2-2. En corner endte med kaos foran Nest-målet. I mylderet klarte en Jerv-spiller å pirke ballen i mål.

Dermed endte det 2-2 i en fartsfylt kamp på Ågotnes.

Artikkeltags