Gå til sidens hovedinnhold

Stian Blipp skulle ta ut Morten Ramm

Artikkelen er over 3 år gammel

Blipp hadde i oppgave å «ta» Morten Ramm i kjendiskampen. Det gikk ikke helt som planlagt.

– På vei inn i kampen følte jeg meg som en ung mann. Ti minutter inn i kampen følte jeg at jeg dro rundt på to tunge fenalår og hang ikke med i det hele tatt, ler Blipp etter kjendiskampen på Ekebergsletta.

28-åringen startet som høyrekant, og fra trener Mads Hansen hadde han fått i oppgave å «ta» motstander Morten Ramm.

– Det var litt vanskelig, for jeg spilte spiss og han spilte forsvar. Jeg skal jo forbi ham. Det blir litt dumt å ta overstegsfinte, og så takle ham etterpå.

Store sjanser

Blipp og Marco Elsafadi var blant spillerne på Team Plan, som tapte 2–5 mot Team MOT. Blipp hadde flere store sjanser i løpet av kampen, blant annet et brassespark fra langt hold, men endte uten nettkjenning.

– Fotballferdighetene er rustne. Jeg hadde noen moves en gang i tiden, men jeg tror det begynner å nærme seg ti år siden, og det glemmer jeg til stadighet, sier Blipp.

Best i fotballgolf

Elsafadi er mest kjent som basketballspiller, men gjorde seg heller ikke bort på fotballbanen. Han skrøt uansett mest av sine ferdigheter innen fotballgolf etter kampen.

– Du kan hilse og si at jeg har banerekorden på Kragerø Resort, med 14 spark på 6 hull. Jan Kvalheim prøver stadig å ta rekorden, men klarer det ikke, ler Elsafadi.

MER FRA NORWAY CUP:
De flyktet fra krig. Nå hyller guttene Nordre Fjell: – Vi er heldige 

Deltar på Norway Cup med hjelp fra Kniksen 

Kommentarer til denne saken