Gjenhør med Levanger-mareritt – og hva synes vi om denne karen?

Rikard Norling og Dag-Eilev Fagermo. Begge fascinerende mennesker, på hver sin måte ...

Rikard Norling og Dag-Eilev Fagermo. Begge fascinerende mennesker, på hver sin måte ... Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Hør BAs Fotballpreik her!

DEL

Brann blåste bort seieren mot Aalesund, men vinden på Ågotnes gikk rødtrøyenes vei. De to kampene feier guttene i BAs Fotballpreik gjennom.

Nå er det Odd og – dessverre, vil mange si – Dag-Eilev Fagermo som gjelder. Det er noe med denne karen, og programlederen forstår lite av hvorfor hans mer intelligente medsammensvorne synes denne fyren er ganske fascinerende. Man roter seg bort i garderobe-utkastelser og landslagssjef Lars Lagerbäcks underfundige Powerpoint-presentasjoner.

Åsane skal til Levanger, og det bringer jo minnene tilbake til en grusom vår i 2014. BAs utskremte reporter kan melde om en rar Rikard Norling, en undrende sportssjef Rune Soltvedt – og to Brann-karer som satt mutte på den eneste puben i Levanger.

Det ble Norlings farvel, men hva skjedde egentlig i kulissene før og etter kamp? Få et lite innblikk ved å trykke på «play»-knappen i vinduet nederst!

Og den engelske sesongen er over. Da er Silly Season i gang, og Harry Redknapp har prøvd å overtale en eldre pornoskuespiller for å entre banen igjen for Birmingham. Likevel skal altså dette laget være en større opprykksfavoritt enn både pengesterke Wolverhampton og Aston Villa. Temperaturen stiger!

PS: Dersom du abonnerer på podkasten i tjenester som iTunes (på iPhone) eller Podbean (på android-telefoner) kan du få beskjed hver gang en rykende fersk podkast er klar.

Artikkeltags