Sender Solskjærs hjemmedebut på TV 2

Ole Gunnar Solskjærs hjemmedebut som Manchester United-manager vises likevel på TV 2. (Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjærs hjemmedebut som Manchester United-manager vises likevel på TV 2. (Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

TV 2 viser likevel Ole Gunnar Solskjærs Old Trafford-debut som Manchester United-manager 2. juledag på sin hovedkanal.

DEL

Det ble et voldsomt engasjement blant United-supporterne da det ble kjent at TV-kanalen ikke hadde planer om å vise hjemmedebuten til Solskjær 2. juledag. Kanalen hadde nemlig satt opp Liverpool – Newcastle den aktuelle dagen.

Torsdag ble det klart at TV 2 likevel viser kampen, og det på hovedkanalen.

– Det har ikke vært aktuelt å løpe fra løftet om å vise Liverpool, men det har samtidig vært en fryktelig situasjon ikke å få vist de historiske bildene av Solskjær som leder United hjemme for første gang. Derfor er vi svært lettet over å ha funnet en løsning, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Avgjørelsen betyr at TV 2 må velge bort en 16-kamp lørdag senere i sesongen.

– Det er ingen enkel avgjørelse å stå uten den tradisjonelle Tippekampen på et tidspunkt, men i denne spesielle situasjonen er det en riktig avgjørelse. Solskjærs hjemmedebut er noe nær en nasjonal begivenhet og da må vi ta grep, sier sportsredaktøren.

Solskjærs debut som United-manager, borte mot Cardiff lørdag, spilles lørdag klokken 18.30. Også den kampen blir vist på TV 2.

Artikkeltags