Må jakte gull med syltynn tropp

Men trener Patrik Hansson bekymrer seg ikke over manglende forsterkninger.

Men trener Patrik Hansson bekymrer seg ikke over manglende forsterkninger. Foto:

Sandviken tapte to poeng i gullkampen da de snublet mot Lyn. Kanskje mest bekymringsverdig er Patrik Hanssons syltynne lag.

DEL

Mot Lyn hadde Sandviken med seg fem innbyttere, mot fire i forrige kamp.

Fire spillere forsvant ut i løpet av sommeren. Ingen har blitt erstattet. Sandviken har kun hentet tilbake Elise Kvinge og Synne Vatshelle Raa, som har vært på lån hos Åsane. Dermed teller hele stallen 17 tilgjengelige spillere. En kamptropp kan inneholde 18 spillere.

– Vi kan klare det

– Jeg kan ikke tenke på det jeg ikke kan gjøre noe med. Det gjelder å ikke få skader og holde spillerne friske. Vi må leve i nuet og jobbe godt med de spillerne vi har, sier trener Patrik Hansson.

Ønsket er å fortsatt kunne kjempe om edelt metall.  

– Det kan vi klare. Vi har hengt med til nå, og troppen var ikke noe større i sommer heller, sier Hansson.

Styrelederen svarer

Styreleder Pål Hansen vil heller ikke senke ambisjonsnivået.

– Vi prøvde å hente spillere i sommer som kunne gå rett inn i førsteelleveren. Når vi ikke lykkes med det, skal vi ikke bare hente for å hente. Da er det bedre å gi spillere som vi har i klubben sjansen, og den har de grepet. Jeg har god tro på at vi kan henge med helt dere oppe, avslutter han. 

Lyn - Sandviken 1-1 (0-0)

Grefsen kunstgress, 98 tilskuere. Dommer: Marit Folstad, Buvik IL. Ingen kort.

Mål: 0-1 Ingrid Ryland (52), 1-1 Runa Lillegård (57).

Sandviken (4-4-2): Nora Gjøen-Gjøsæter - Ingrid Ryland, Ingrid Stenevik, Ingrid Marie Spord, Camilla Ervik - Madeleine Veivåg, Lisa Naalsund, Ingrid Altermark (Marte Hjelmhaug fra 82), Marina Jensen (Marije Brummel fra 62) - Maria Brochmann, Kennya Cordner.


Artikkeltags