– Usman er i Norge, og skal trene med Brann, forteller det nettstedet SCORENigeria.com omtaler som en velplassert kilde til dem.

Det er ukjent for Brann-trener Lars Arne Nilsen.

– Dette har ikke jeg hørt om, og det burde jeg om det stemmer, lo Brann-trener Lars Arne Nilsen da BA kontaktet ham torsdag morgen.

Jakter kontrakt i Europa

Den defensive midtbanespilleren imponerte for Nigeria under OL i Rio, men han siden den gang ikke hatt veldig mye hell i karrieren. 23-åringen gikk fra den nigerianske klubben FC Taraba til portugisiske União Madeira sommeren 2016, men ble aldri en suksess der. Han står ikke oppført med en eneste A-kamp for klubben, som spiller på nivå to i Portugal.

I sommer sto han uten kontrakt, og mannen som spilte seks kamper for Nigeria i OL var på vei inn til en kontrakt med Barcelonas B-lag. Etter flere ukers trening med den spanske klubben, fikk ikke midtbanespilleren kontrakt, og han har vært klubbløs siden.

Mohammed innledet et samarbeid med agenten Dimitri Seluk, som også representerer Manchester Citys Yaya Toure, for å få en ny klubb i Europa. Agenten jobbet inn mot det russiske markedet for spilleren, men uten hell.