Gå til sidens hovedinnhold

Brann ville bytte Orlov med denne backen

Artikkelen er over 6 år gammel

Brann ønsket å hente Odds Emil Jonassen (22).

BA kjenner til at Odd kontaktet Brann om mulighetene for å hente Jakob Orlov på lån eller en permanent overgang i dette overgangsvinduet

Svaret fra rødtrøyene var et forslag om en byttehandel der Brann fikk venstrebacken Emil Jonassen i retur.

Eliteserieklubben skal derimot ikke ha vært interessert å kvitte seg med 22-åringen nå, på grunn av det tette kampprogrammet fremover.

Taus sportssjef

Dermed tyder alt på at det ikke blir en byttehandel, og skiensklubben har nå hentet inn Molde-spissen Pape Paté Diouf (29) på lån ut sesongen.

– Jeg har ikke noen kommentar til dette, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt.

Brann er på jakt etter en ny back i dette overgangsvinduet. Jonassen har slitt med spilletiden i Odd etter at Thomas Grøgaard kom til klubben. Det har ført til at spilleren bare har fått en kamp fra start og to innhopp i årets eliteserie.

Taus agent

Spillerens agent, Jack Karadas, er heller ikke særlig snakkesalig om Jonassens fremtid.

– Jeg har ingen kommentar til noe av dette, sier han.

Jonassen har kontrakt med Odd ut sesongen, men Soltvedt vil ikke si noe om Brann kan være interessert i å hente ham etter sesongen. Brann har allerede sikret seg Brynes Viljar Vevatne på venstrebacken fra 2016-sesongen, og er i utgangspunktet på jakt etter en spiss som kan komme inn i dette overgangsvinduet.

Jakob Orlov har blitt linket til flere klubber denne sommeren, men ingen av dem har vist nok interesse til at det er blitt en overgang ennå.

Odd-direktør Einar Håndlykken har ikke svart på BAs henvendelser.