Dropper landslagsdebuten for treningsleir med Brann

Like etter overgangen til Brann, ble Amer Ordagic tatt ut på landslaget.

Like etter overgangen til Brann, ble Amer Ordagic tatt ut på landslaget. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Branns nykommer Amer Ordagic (24) dropper trolig sin aller første landslagssamling.

DEL

Bosnieren ble tatt ut til sin første landslagssamling like over nyttår, men nå skal både spilleren og klubben ønske at Ordagic heller blir med Brann på treningsleir til Gran Canaria.

BAKGRUNN: Ordagic tatt ut på landslaget

– Uttaket er kinkig, og det er ikke gunstig for ham med tanke på å spille en seriestart. Jeg skal ta meg en prat med ham, så får vi se hva han selv ønsker. Jeg kommer til å si at jeg ønsker sterkt at han blir med oss, men jeg forstår også hvis han vil være med landslaget, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til BA etter uttaket.

Denne samtalen skal ha ført til at også Ordagic selv ønsker å droppe landslagssamlingen i USA.

– Amer er tatt ut på det bosniske landslaget som skal på treningsopphold i USA der de også skal spille to privatkamper. Vi er imidlertid enige med Amer om at det beste ville vært om han prioriterte oppkjøringen med oss, sier sportssjef Rune Soltvedt til Brann.no.

Han legger til at ting ikke er 100 prosent avklart ennå, men at han tror at de vil komme til en enighet med det bosniske fotballforbundet.

Teniste takket også nei

Landslagssamlingen midtbanespilleren er tatt ut til, er en samling uten de største stjernene på det bosniske landslaget. Troppen er på 28 spillere.

24-åringen møter på sin første Brann-trening etter overgangen mandag. Og etter planen setter han altså kursen mot Gran Canaria sammen med sine nye lagkamerater onsdag.

Også Branns andre nykommer, Taijo Teniste, har trukket seg fra Estlands landslagssamling for å være med på Branns treningsleir.

Vidar Ari Jónsson har den siste uken vært på tur til Indonesia med Island. Han spilte 90 minutter i 6-0-seieren mot Indonesia i Jakarta torsdag. Den islandske backen stiller på Branns treningsleir i neste uke.

Artikkeltags