Han erstatter Hiep Tran i Varegg

Ørjan Håland har vært Hassan El Fakiris assistent i Os i tre år. Nå tar han over Varegg – divisjonen over Os i 2018.

Ørjan Håland har vært Hassan El Fakiris assistent i Os i tre år. Nå tar han over Varegg – divisjonen over Os i 2018. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

36-åringen Hiep Tran har ledet Varegg i tre og et halvt år, men i oktober skrev mossingen under for FK Fyllingsdalen. Nå har Varegg funnet sin mann.

DEL

Han heter Ørjan Håland, og er ingen ukjent personlighet i bergensfotballen. Håland tar over som A-lagstrener i 3.-divisjonslaget Varegg. De siste tre sesongene har han vært Hassan El Fakiris assistent i Os.

«Ansettelsen av Håland passer godt inn i Vareggs ønske om å utvikle A-laget videre. Han har spillererfaring fra 2. divisjon og vært tett på tre forskjellige hovedtrenere i SK Brann i seks år, da som videofotograf. Tre år i tospann med Hassan El Fakiri i Os har også gitt ham mange impulser rundt hva som trengs for å oppnå gode resultater», skriver Varegg på sine sider.

«Han understreker at individuell spillerutvikling er avgjørende for hvordan et lag utvikler seg. Han er også tilhenger av en ballbesittende, moderne fotball. Med andre ord vil Vareggs A-lag fortsatt være til å kjenne igjen når alvoret starter i vår», fortsetter klubben.

Artikkeltags