– Han kunne prøvd, men Skålevik hadde ikke klart å komme seg på det flyet!

Steffen Lie Skålevik jublet som besatt da han satte 2-0 mot Sarpsborg 08 søndag. Det ble heldigvis ingen Start-overgang for krepsefiskeren.

Steffen Lie Skålevik jublet som besatt da han satte 2-0 mot Sarpsborg 08 søndag. Det ble heldigvis ingen Start-overgang for krepsefiskeren. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fotballpreik har med seg BA-sportens nordnorske innslag. Han sto vakt på Flesland på «deadline day» ...

DEL

2-0 over Sarpsborg 08 lar seg høre, men kampen i seg selv var så kjedelig at pod-guttenes bedre halvdeler dessverre fikk nye argumenter for å dra dem med på kino for å se det forferdelig klissete røret «Mamma Mia».

Uansett: Praten går om Branns spillerkjøp og hvorfor alle de nye utenom en god Thomas Grøgaard ikke fikk starte (går det virkelig an å sette kjøpt til 15 millioner kroner på benken?!), om grusomme Oslo, om 99 Luftballons, om samer i hovedstaden og om Ruben Yttergård Jenssen virkelig kan være så god som noen i Tromsø mener.

Det nye panelet, der Einar Lundsør har hentet inn Nord-Norge-ekspert Jonas Johnsen og tippeekspert Tommy Duesund, sender ellers SOS-signal etter Midtøsten-farne Kai Flatekvål og den mistenkelig forsvunne Jan Gunnar Kolstad. Vi får håpe de to blankskallede herrene snart er tilbake.

Trykk play! Ikke glem at du kan abonnere på Fotballpreik i iTunes eller din Android-baserte pod-tjeneste, som for eksempel Podbean. Det er gratis, og da får du poden rett inn på telefonen.

Artikkeltags