Her er julegaven til alle sportsinteresserte BA-abonnenter

BA skal sende seks av Branns syv oppkjøringskamper til 2019-sesongen. (Foto: Arne Ristesund)

BA skal sende seks av Branns syv oppkjøringskamper til 2019-sesongen. (Foto: Arne Ristesund) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

BA skal sende seks av Branns treningskamper før 2019-sesongen, og lover å sende mye annen lokalsport til neste år.

DEL

Brann har foreløpig planlagt syv treningskamper denne vinteren. Seks av dem kan du som BA-abonnent kunne se på BA.no.

BA sikret seg rettighetene for disse treningskampene, og det er sjefredaktør Sigvald Sveinbjørnsson meget glad for.

– BA har på få år blitt den viktigste kringkasteren av lokalfotball i Bergen, og vi har etter hvert erfaring fra svært mange direktesendinger fra fotballoppgjør. Det er veldig gøy å kunne tilby leserne våre Branns treningskamper, inkludert generalprøven før sesongstart.

Lover spennende gjester

– Det er også kjekt å kunne tilby disse kampene utenfor spesialabonnentene til TV-kanalene. Alle kampene blir fritt tilgjengelige for BA sine abonnenter, sier han.

Dette er Branns treningskamper i 2019

Fredag 25. januar:

Brann - Nest-Sotra. Vestlandshallen, klokken 12.00.

Sendes live på ba.no.

Tirsdag 12. februar:

Brann - Start. Maspalomas stadion, Gran Canaria, klokken 14.00.

Sendes live på ba.no.

Lørdag 23. februar:

Kristiansund - Brann. Kristiansund stadion. Kampstart ikke klar ennå.

Sendes live på en av Discoverys plattformer.

Lørdag 2. mars:

Brann - Haugesund. Trolig Vestlandshallen. Klokken 15.00.

Sendes live på ba.no.

6. mars til 16. mars:

Treningsleir med to kamper i Marbella, Spania. Motstandere og kampdatoer uavklart.

Sendes live på ba.no.

Lørdag 23. mars eller søndag 24. mars:

Brann - Sogndal, Myrdal kunstgress. Kampstart ikke klar ennå.

Sendes live på ba.no.

Kommentator i kampene blir BAs nyhetsredaktør Rune Eriksen, som har en fortid som kommentator både fra NRK og for Viasats sendinger fra Mesterligaen. Han gleder seg til å formidle alt fra Branns oppkjøringskamper til BAs abonnenter.

Nyhetsredaktør i BA Rune Eriksen og Branns sportssjef Rune Soltvedt er begge godt fornøyde med at BA sender Branns treningskamper i 2019. (Foto: Arne Ristesund)

Nyhetsredaktør i BA Rune Eriksen og Branns sportssjef Rune Soltvedt er begge godt fornøyde med at BA sender Branns treningskamper i 2019. (Foto: Arne Ristesund) Foto:

– Det er en milepæl og historisk for BA at vi nå har sikret oss rettighetene til Branns treningskamper i 2019. Vi følger Brann tett og har en solid dekning på nett og papir gjennom hele året, men nå tar vi nye steg og viser at BA har muskler og satser, sier nyhetsredaktøren.

BA planlegger en solid pakke med studiosendinger med eksperter, supportere og gjester før, under og etter kampene.

– Vi skal gjøre vårt for å løfte interessen og engasjement rundt kampene – og med den digitale kraften som BA har er jeg overbevist om at dette vil bidra til å løfte BA enda mer og gi Brann større interesse inn mot sesongstart. Dette er nok et bevis på at BA er Brann, sier Eriksen.

BA har også rettighetene til eventuelle andre treningskamper Brann måtte avtale i 2019.

Satser fortsatt på lokalfotballen

Brann er også glad for at kampene deres blir sendt av en lokal aktør.

– Dette er først og fremst et tilbud som våre supportere bør juble for. Men det er også god og viktig markedsføring av Brann inn mot en ny sesong, sier kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz.

– Disse rettighetene er viktige for oss, og blir en ny brikke i vår satsing på å sende direkte fra fotball- og idrettsarrangementer. Vi skal fortsette det tette samarbeidet med lokalfotballen i 2019. Vi har også planer om å satse på derbyer nedover i divisjonssystemet – og når du ser at vi også har rettighetene til Toppserien for kvinner så viser jo dette at BA «eier» fotballen og idretten i og rundt Bergen, forteller BAs Rune Eriksen

Men BAs sportssatsing på livesendinger er ikke bare Brann. I 2019 skal BA sende alle kampene fra Toppserien, inkludert kampene til Arna-Bjørnar og Sandviken. Du kan også følge alle kampene i 2. divisjon, og dermed alle kampene til Åsane og Sotra neste sesong. I tillegg skal vi sende kamper fra 3. divisjon der en finner FK Fyllingsdalen, Fana, Bergen Nord, Os, Brann 2 og Lysekloster.

Stor håndballsatsing

Lokalfotballsesongen starter med et kickoff i mars 2019, og avsluttes i 2019 – akkurat som i år – med en stor prisutdeling for heltene i lokalfotballen den 2. november.

I tillegg skal BA sende fra barne- og ungdomsturneringene Voss Cup og Norway Cup. I tillegg kommer BA til å sende eliteturneringen Ove Helgesen Trophy, der lokale lag møter tøff motstand fra både inn- og utland.

Denne sesongen kan du også følge kampene i håndballens eliteserie for kvinner og menn på BA.no, men tilbudet stopper ikke der. Akkurat som med lokalfotballen, skal BA sende en galla for de lokale håndballspillerne den 13. april. Håndballfolket kan også glede seg over at BA fortsatt skal sende Bergen Cup i håndball.

Sender tre motbakkeløp

Friidrettsfolket kan også glede seg over at BA sender en rekke av de lokale motbakkeløpene. Oppstemten (gamle Ulriken Opp), Løvstakken Opp og Fløyen Opp blir sendt på BAs nettsider i 2019.

I tillegg kan du som BA-abonnement få med deg alle kampene i BLNO for menn og kvinner, der flere lokale lag spiller. Det er også mulig å se eliteserien i volleyball for kvinner og menn på BA.no.

Full oversikt over det fyldige sportstilbudet finner du her.

Artikkeltags