Her kommer en gladmelding til Brann-fansen

Brann-supporterne som hadde planlagt å dra på bortekampen mot Tromsø med flyselskapet Widerøe får booket om billettene sine gratis. (Arkivfoto: Arne Ristesund)

Brann-supporterne som hadde planlagt å dra på bortekampen mot Tromsø med flyselskapet Widerøe får booket om billettene sine gratis. (Arkivfoto: Arne Ristesund)

Flyselskapet Widerøe lar Brann-fansen booke om billettene sine til Tromsø-kampen gratis.

DEL

Det skapte sterke reaksjoner da Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og rettighetshaver Discovery Networks flyttet eliteseriekampen mellom Tromsø og Brann 19 dager før den skulle spilles. Dette ble kjent tirsdag.

– Vi ble gjort oppmerksom på dette tirsdag kveld, av en fotballinteressert ansatt i Widerøe, og fant ut at dette måtte vi gjøre noe med, forteller informasjonssjef Catharina Solli i flyselskapet til BA.

Og det gjorde de.

– Da blir det tur likevel

– Alle supportere som har booket tur med oss i Widerøe, får booke om sine flybilletter gratis. Vi har to daglige direkteavganger fra Bergen til Tromsø, så vi regner med at en del av supporterne har booket turen med oss, forteller Solli.

Kristoffer Berg Husa er en av supporterne som satt med en flybillett til Tromsø, som han egentlig ikke hadde trodd at han skulle få bruke.

– Da blir det tur likevel da, sier han, når BA forteller om Widerøes tilbud til supporterne.

– Dette var veldig gode nyheter, og en fin gest av flyselskapet, slår Husa fast.

Siden kampendringen ble kjent tirsdag, har Brann jobbet for å hjelpe supporterne.

Slik booker du om

– Vi er selvfølgelig veldig takknemlig for dette. Vi hadde en dialog med Widerøe tirsdag, og nå kommer altså dette. Det er helt fantastisk, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.

For å booke om billetten, dersom man har bestilt tur med Widerøe, ber selskapet deg gå inn på flyselskapets nettsider. Øverst til høyre på nettsiden finner du en boks der man kan chatte (stille spørsmål) til flyselskapet. Her kan man henvende seg, så får du hjelp med å booke om turen vederlagsfritt.

– Vi håper at dette gjør at de som hadde planlagt å gå på kampen, får den med seg likevel, uten at de får de ekstra kostnadene det er å booke om. Vi følte at denne gangen kunne vi bidra med dette, slår Solli i Widerøe fast.

Artikkeltags