Gå til sidens hovedinnhold

– Jeg synger for full hals neste sesong!

Artikkelen er over 3 år gammel

Kristoffer Løkberg gjør bergenser av seg fra nyttår, men fulgte ikke lagkamerat Michael Karlsen sitt eksempel ved å synge med på Nystemten.

– Jeg skal synge nok på Nystemten de neste årene. Nå må jeg først og fremst konsentrere meg om Ranheim, så skal jeg synge for full hals i hver kamp neste sesong, ler Kristoffer Løkberg.

Trønderen har signert for Brann fra 1. januar, men spilte i går som Ranheim-spiller på Stadion. Hans lagkamerat Michael Karlsen sang med på Nystemten før kampstart – som en spøk i kjølvannet av Nystemten-debatten de siste ukene – til stor latter fra blant andre Løkberg.

– Han ble fyrt opp av noen kompiser. Han er ikke så vanskelig å tirre opp, humrer Løkberg.

– Ikke gode nok

Selve kampen var ikke like mye å le av for midtbanespilleren. Brann var langt bedre enn Ranheim, og vant fortjent 1–0.

– Vi prøver, men er ikke gode nok, men vi skal ikke hjem og skjemmes av det her.

– Vi viser at vi absolutt har noe her å gjøre. På bortebane mot det beste laget i landet henger vi med og er god i en del perioder, men vi har selvsagt mye å gå på offensivt, sier Løkberg om kampen.

26-åringen blir igjen i Bergen en ekstra dag for å finne seg en leilighet. Han syntes det var stas å spille på sin kommende hjemmebane.

– Det var kjempeartig å spille. Det var bra trykk på tribunen og engasjement, og en tøff og tett kamp. Det var kanskje ikke det beste offensive spillet, men vi tok ut hverandre og jobbet knallhardt, sier Løkberg.

MER FRA KAMPEN:

– Ekstremt viktig

Yttergård Jenssen imponerte: – Jeg har mer å gå på

Brann-børsen: Endelig et anker med krempasninger!

Hva er det som foregår her?

Orry Larsen sikret tre nye poeng